Thursday, March 8, 2012

... kota keriangan ...

Citer agak lama gak nie...w'ouls gi genting...

Tak overnite pun...gi lepas zohor, then dalam kul 5 petang gitu, turun balik...apa-apa pun, Sapphire lah yang paling gumbira haritu....

Puas dia main the indoor games... memang sesuai lah dgn nama "Kota Keriangan" coz kids memang riang ria bila kat sana :D  of coz parents pun happy bila tengok anak2 happy kannnnn....

7 comments:

mamyharraz said...

tgk ank gembira kita sbg ibu bergannndaaa gembira ;)

genting mmg sesuai utk budak2 dan mak budak pun boleh tumpang sekaki hehe ni yg teringin bwk ank sy kesini ;)

lieyalatif said...

budak2 mmg suke n hepi kalo dpt gi sane kan sis...sonok tgk dieorg hepi...lieya suke gak kalo gi sini sebab tempat sejuk...kite pun tak rimas gitu.....

wida said...

sonoknya sapphire main...

*SiRibenMerah said...

yeayyyy...
best g genting...

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya...baru terlintas di pikiran nak ajak dedi g genting this week...

atty's said...

Dah lama tak g genting , last g dua tahun lps besday fir

sapphire dah besar..

Neeza.Areef said...

yess..mmg utk kanak2 tp mak kanak2 pn sukee kan kan kan