Monday, March 19, 2012

... kaching kaching ...

Rasa cam dah lama tak jengah akaun Nuffnang ku....buka-buka terus mata ku kaching kaching *$_$* hahahahaha aku kaya aku kaya....



oooo BE tu sedang berada di blog ku skarang nie....


Syukran syukran, rezki ... bonus for me ... me lum pernah cash out lagi sbb amount very the little *pengakuan ikhlas*  tapi it's enuf to make me smile.....thx Nuffnang for this BE...You're the best cam ayat bodek jer kan lalalalala...



13 comments:

*SiRibenMerah said...

me pon kaching2.. hehehe~

POSH76 said...

tahniah sis...susah nak BE la ni...rezeki tu!!!

wahida said...

tahniah kak...BE mmg bagi kita semangat nak update n3 kan kak..

Mamamya said...

me pun jugak...x penah lagik cash out.. :)

mamyharraz said...

smgt sgt tgk jumlah nuff tu kan ;)

sy pun smlm saja klik intai akaun nuff sekali tgk seprais gaklah tetiba membiak hehe

Ros said...

Salam rasp,

Wahhh...rezeki tuhhh rasp....he.he.he...

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah... sikit2 pun rezeki tu, Rasp...

wida said...

sikit pon rezeki jugak kan sis..
tak pe..semoga terus melimpah ruah rezeki sis

Dee said...

dee dh lama tak buka akaun nuffnang..nak tgklah..ada ke kaching2..

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis..rezeki...

Pepel BoNda AmaNi said...

pakai baju kancing la suasa...hati senang kena nanyi2 la..kekekeke

sW33tdARLiNG said...

alaa menciklaa nak hide2 puleksss hiksss...

Reena said...

alhamdulilah, bolehlah belanja kita kan kak? Kihkihkih :)