Wednesday, March 7, 2012

... jangan tertipu ...

Di balkoni sekakang kera ku ini....pokok-pokok ku tumbuh dgn sihat dan segarnya....

Tapi jangan tertipu....tu bunga ... bunga plastik ok....Masa mula-mula Sapphire nie dpt memang lah dia asyik mainnnn  tapi kejap jer pun...lama-lama dia bosan...dari dibuang gitu .. meh kita cucuk kan jer kat situ...bunga yg paling senang nak bela, i tak perlu siram, blooms all year round hehehehehe...

* activity blog agak tergendala sebentar....time agak tight nowadays...harap maaf...

9 comments:

eLLy said...

haha bunga yg tak akan layu... cuma akan pudar warnanye bila tiba masanya :-)

mamyharraz said...

sekali pandang mcm real bunga tu ;)

wida said...

Hehe..baru nak puji 'pandai sis tanam bunga'..
x jadilah..hiks

lieyalatif said...

keh keh keh....tertipu jugak sis sebab tgk gambar dulu baru bace heheeheh...

betul tu sis, cacakjek bunge plastik....kembang mekar bertahun keh keh keh

wahida said...

cantik...mcm real..

Pepel BoNda AmaNi said...

ahhahahah nak mintak benih bleh????

Mrs. AJ said...

Takpe sis. Janji bunga tu nampak real.

nurHeart said...

heheheee.. bru nak puji, tertifu kite :D

Teratak Hami said...

tipah tertipu. Tapi strategic tempat yg diselit tu, nampak real