Monday, March 26, 2012

... hair accessory ..

Sapphire skarang nie dlm proses nak memanjangkan rambutnya, bak katanya "I nak hair macam Rapunzel...ibu jgn potong my hair ok".... tu muncung gedix nak amik pics ya....


So bila dah nak berambut panjang, haruslah start gatal tangan nak beli hair accessory kannn antara nya dan cukup lah banyak nie dulu...trial jer dulu nie....


Sapphire nie kalo ikat rambut ok no hal...but if berclip, tangan dia gatai jer jap jap pegang, jap jap cabut nak soh pakaikan balik. last2 satu dah terbarai...sib baik senang jer nak gam kan balik riben tu...


Tengok leh bertahan lama mana dia nak simpan rambutnya....tapi if ke-sensitif-an kulitnya menjadik balik, harus lah gi potong pendek....


12 comments:

eLLy said...

alooo tomey nye muncungggg dia.. uuuahhhh

mamyharraz said...

sooooo cute ;)
rambut panjang bertambahlah cute ya sayang :)

adarnadzmie said...

syok anak gugirl ni..dpt banyak clip hair bagai..:)

atty's said...

comeynya sapphire,dah pandai nak bergaya ye

Syira Qahira said...

salam

budak2 perempuan memang suka bergaya :)

Rinna said...

Wahh byknyaa accessories..cantik2 plak tuh.. makin cute laa sapphire ngan clip2 yg cantik itu.. :)

Munnafendy said...

haha..penangan repunzel yg nak jual rmbut tu ke? hihi

cekcinyeeee muncung dia! =)

Dee said...

cutelah dia rambut pjg..tp tangan tu mcm mimi ngan fifi je..sbb tu dorang tak pernah lekat accessories ni..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

makin cntiklah sapphire ni...byknya klip2 dia..bilalah turn dicha plak....

Neeza.Areef said...

same goes to my doter..nk rmbt pjg rapunzel..siap jeles coz ai x ptg rmbut nk bio pjg..apa lg bako2 la dia ckp rmbt ai pjg dulu cam rapunzel..hehe

aksesori pn byk tp byk jugakkk yg dah ilang..tggl sekolah la tggl umah atok la dlm kete la mcm2 tpt tetinggalnya

ch@ said...

hahaaa comel muncung sapphire tu. ok gaklah rambut sapphire tu panjang ke bawah, drpd auni? panjang bergulung ke atas. kalau rambut dia basah, lebih bahu.

Pepel BoNda AmaNi said...

alolo muncung....