Thursday, March 1, 2012

... dia datang ...

Dia datang jeng jeng jeng jeng dengan senyum simpulnya *rentak lagu datuk m.daud kilau* ....Dia datang....dengan baju-bajuku....Yes, Sis Amy dah siapkan baju-bajuku & kawanku dan dah safely delivered to me & my fwennnnnn...thx sis....aduhhhh sihatnya ahkakmu ini mengalahkan ibu mengandung ...

Dah siap try out bagai dah....next week leh pakai baju baru yeah yeah :)  Cepat kan siap... To me memang rasa cepat sbb rasa cam baru jer Sis Amy datang haritu......tup tup tup dah siap...best best...Thanx ya sis..nie kebetulan u ada hal kat sini, takpe lah u bawa bagi i...next time *sblum bulan 6* i gi hantar kat u jer hehehehe tenkiu ....

15 comments:

*SiRibenMerah said...

wow..berseri2 ye akak2 kesayangan saya neh..
rinduuuuuuuuuu kat dua2 org...

atty's said...

dua2 berseri2 and gorjes..dah lama tak jumpa sis ,miss u

Cik Ecah said...

xper..yg penting santekk :)

wahida said...

eh, baru je akak publish hari tu kan...dah siap dah?

hebat betul si amy ni...

Neeza.Areef said...

lajunya..like3 tailor camni

syanasaid said...

pantas dia jahit
da terer la kan..rse mcm dia br belajar menjahit kan
hebat amy!!!!

POSH76 said...

mesti santek baju2 tu tak sabo nak tengok

Rinna said...

Jgn lupa ambik gambar yer..tayang ler baju baru tuh.. :)

Dee said...

comelnya sis berdua..hehehe..lama tak jumpa..kerinduan pulak..

JMR said...

mcm ank dara dua2 nih..hehehe

ratna said...

Haah la sis...rasa mcm baru je hari tu dia ammik ukuran kan....nak cop la amy ni nnt jahit baju saya...

Softtouch [Hanim] said...

dua2 cntik...kwn akak tkg jahit yer....

wida said...

dua2 berseri lah sis..
cepatnya kak amy tu menjahit yer..pantas

Pepel BoNda AmaNi said...

wah seri bersinar2....apkah rahsianya???

sW33tdARLiNG said...

and ada sad story happen after that.. huhuhuhu