Tuesday, March 13, 2012

... demam korea ...

Demam korea sedang melanda......yang tidak terjebak is jez SH and Sapphire...tapi Sapphire skit2 tu tau gak lagu2 korea.....walopun dlm web ada site2 free utk movie2 korea nie...tapi tengoklah my doters....sempat lagi merembat 2 movie nie...

Ntah best ker tak citer nie..*dorang beli sbb minat pelakon tu* ...buy 1 free one, ok lah tu...sib baik lahhh ibu dorang nie pun layan gak citer korea...leh ler tumpang sekaki dua ...


15 comments:

Neeza.Areef said...

demam jugak sis? hhehe..sbb tu mls nk start kang mmg tejebak mendemam jugak la jwbnya hehe

farra8979 said...

best x citer midas tu?

mamyharraz said...

citer korea ni mmg ada magnet sekali tgk mesti nak katamkan ^_^

sy pun suka layan citer korea..

mEiZ SHA said...

zaman study mmg kuat layan korea..:)
pantang xde classs..skang da jarang..x larat nak folowwww..;)

wahida said...

dulu layan la, sekarang nan hado...huhu...

POSH76 said...

mmg layan habis...sbb hero & heroin plus jalan citer mmg terbaek walaupun tak paham hehe

Munnafendy said...

stkt ni sy blum lg dijangkiti demam nih.. =D

eLLy said...

ceq pun sukaaaaa ... jom shuffle sesama wakakakaka

LYAfrina said...

biasanya.skali tgk korea ni..ssh la nak lari..asyik melekat j.. drama dia kalo layan.. mmg syok habiskan..

cʏcʏreαℓℓα said...

saya aritu demam jap..lor ni dah ilang dah demam..hihihiihi..

ye ke sapphire yg beli cd2 tu ke emaknya..hihihiihi

Dee said...

dee belum lagi kena demam korea..harap2 tak berjangkitlah..

Reena said...

Akak... nanti dah tengok, bagitau tau. Best ke tak cite ni? Mekasih. Hehehe

*SiRibenMerah said...

best2.. ai likeeeeee it too..


pssttt: muleh ke pinjam ke nnt cd tuh?

sW33tdARLiNG said...

sis.. kat mana ada offer buy 1 free 1 ni..? ada lagi tak, i nak pergi

zahidahwahid said...

wah....midas tak mampu nak tengok coz berat sangat jalan cerita dia...only you best.....