Wednesday, March 21, 2012

... buah kundang ...

Last friday me fwen gi chow kit....i kirimkan dia buah kundang nie....


Minta beli 10 biji jer sbb bila tanya geng2 lain, dorang tak makan...aiyaaaa...bawa balik rumah pun, me and Agate jer makan...so cukuplah 10 biji nie and sib baik manissssssssss banget...sbb kalo masam, i pun bo layan hehehehehe...

Uols makan tak buah kundang nie?  


16 comments:

wida said...

kalau sy..yang masam tu lagi sedap sis..hiks

Pepel BoNda AmaNi said...

makan...kami panggey buah setaq...

*SiRibenMerah said...

x penah makan.. hehehe..
oo buah setaq yek? neh la asal usul alor setar.. pokok buah setar tepi alur sungai.. muahahaha~

lieyalatif said...

DAH MUSIM yeak sis..harus lieya nak pi cari gak nie..sedap ni sis...tapi kalo dpt yg manis le eheheeheheh

sisdee said...

mcm pnah makan..tapi i termakan yg masam huhuhu

kazmyra afkar said...

tak pernah makan.. ler.. buah dye besar ke kecik sis?

mamyharraz said...

buah ni kalau manis mmg manissss sgt tp dpt yg masam mmg masammm yg teramat..

sy panggil ni buat setar ;P

GreenJade said...

ya ampun sis..betul2 i tgh ngidam buah ni recently..or nama lain dia buah setar ya kak?

mmg susah nk cari kt sh alam ni..nan hado...uhuhuhu

Ati Masrif said...

makan dan suka sis
tapi payah nak jumpa :)

adarnadzmie said...

alahai tgk terus kecur air liur...memang tgh suka mkn masam gini...hehe

Dee said...

dee tak suka buah kundang..ke sebenarnya tak pernah rasa..hehehe..

Teratak Hami said...

tgh musim kan. Saya tgk kat pasar malam banyak dijual tapi macam terasa2 masamnya .

atty's said...

aritu masa i pergi hatyai..besar2 kundangnya..

sW33tdARLiNG said...

my asben pun bawak balik baru ni satu plastik tapi Ika jer yg makan.. i tak makan pun

ch@ said...

ah, meleleh air liur daku ni kak. sedapnyaaa.

FazMelati said...

dah cari kat chow kit tak jumpaaaa... mana nak carik buah kundang niii