Tuesday, March 27, 2012

... aksi-aksi gedix ...

Skarang nie susah bebenor nak amik gambar Sapphire yg posing elok2....ader jer dia nak buat aksi-aksi gedix....tengok lah....

pose ala-ala puss in boots...*muka minta simpati*

nie pose terlebih makan leher ayam kot hehehehehe

yg nie lak pose bajet cute....

nie nak kata gangster tangan buat peace...

 peace lah ibu...jgn stress2 hehehehe

Memang susah nak bergambar ler skarang....so kalo tgk model cilik blog i nie buat pose gedix lain tu, uols redha kan ajer lah iye :)

17 comments:

lieyalatif said...

alahai sis, lieya yg geram tgk..dah le kulit putih gebu...geram tgk pipi die tau heheehehe...takpe sis, layankan jek sis...esok2 dah sampai tahap die segan posing2 gedik sure sis rindu nak tgk sapphire pose cenggini hihihi....

wahida said...

yg penting comel kak...geram giler tgk minah sorang ni...

teringin sgt nak jumpa dia...

POSH76 said...

lagi gedik lagi somel!!!!!

wida said...

comelnya tgk gil sorang ni..
kalau dpt baby girl nanti..biar comel sapphire:)

adarnadzmie said...

aksi anak2 ni lucu lak bila tengoknyer... nak tergelak jugak kdg2 tu...hihi..

comelll:)

GreenJade said...

gebus sgguh kulit si Sapphire ni sis..makin somel!

Cho Zila said...

anak akakpun gituler anak pompuankan .. gitule nak buat camner redhakanjer...
tapikan rasa nak marahpun der kalau aksi gitujer takperkan ni baru nak peace dah lari2 tak leh nak amek gambar...

Pepel BoNda AmaNi said...

amani pun skrang dapat penyakit pose makan leher ayam...senget2...

Neeza.Areef said...

dah bley ikat rambut..comel
layan je la sis..tgh rasa hot tu posing gedik2..hehe

mamyharraz said...

nak buat menantu boleh?

olololoooo so cutelah sapphire nih gerammm tgknya :)

Kamariah Awang said...

Alahai... cutenya...! Jangan2 mama dia masa kecik2 dulu, gitu jugak kot! Hehehe...

Dee said...

makin lama makin comel..hahaha..

Mrs. AJ said...

Sis, dulu shy2 cat. Sekarang ni dah terror nak posing2. Janji pose hebat! :-D

rasp said...

lieya,
: dia idok ler putih sgt...dlm pics jer...tu lah kan..mesti one i akan merinduinya...

wahida,
: bila kita nak jumpa nie :)

posh,
: blushhhh...

wida,
: insyaAllah baby gegirl lagggiiii chomel nanti...

adarnadzmie,
: a'ah mmg kkdg tu nak tergelak jer...

greenjade,
: kalo tgk live tak gebus mana pun....

cho zila,
: gegirl agaknya gitu lah kot kannn....ya betul...dah elok buat peace larikan..mmg gerammmm jer...

eida,
: pose berjangkit tu hehehehe

neeza,
: mak dia nie mmg layan jer sbb leh jadik bahan blog hahahaha..

mamyharraz,
: sanggupkah? hehehehe...nanti i pos kan borang application ya :D

Ma,
: errmmm nanti saya nak tanyakan bonda saya hehehehe....

dee,
: makin noti ada lah....

Mrs Aj,
: hebat di mata dia...mata ibu dia gerammmm jer tengok :D

sW33tdARLiNG said...

alahaiiiiii dah nak jadi anak dara lettewww....

Softtouch [Hanim] said...

cnatik nya sapphire ni sis....

pndai posing ye.....lawa!

zahidahwahid said...

pandainya possing...