Thursday, March 22, 2012

... Agate ...

Semalam sebenarnya i bercuti...pepagi wif Agate gi makan McD's breakfast....

Then baru lah ke sekolah Agate...meet up with a few of her close friends...

Sempatlah berbual-bual dulu then barulah pihak sekolah panggil utk ambil keputusan SPMnye....q lama then it's Agate's turn...

Syukur Alhamdullilah...i'm soooo hepi for her...She had worked hard and done her best... Now concentrate nak apply sambung belajar....

How time flies kan...insyaAllah my second child dah nak masuk U...leh tak ibunya nak doa smoga dia dpt masuk yg dekat2 jer...senang nak atur wikens nak melawat 3org anak di asrama yg berbeza hehehehe....sib baik ada Sapphire sorang  kat rumah sbg penghibur hati w'ouls....

 

11 comments:

GreenJade said...

congrats to Agate.

sedihkan bila sorang2 keluar meninggalkan rumah..seb baik ade Sapphire pengarang jantung.

mamyharraz said...

tahniah utk Agate.

good luck utk dia apa jua bidang yg bakal dipilih :D

Neeza.Areef said...

congratz to agate n u sis
lps sorang2 berjaya..alhamdulillah

*SiRibenMerah said...

congrats agate... ape2 nk tau leh tanya akak ye.. hikssss..

Pepel BoNda AmaNi said...

tahniah..tahniah.....beruntung akak...semua anak2 akak 'menjadi'...hendaknya dan harapnya...anak2 ku jua mengikuti jejak langkah2 anak2 akak yang cerdik2 nie...amin...

lieyalatif said...

tahniah sis...tahniah sgt2.....alhamdulillah...anak2 sis berjaya...semoga laluan masa depan mereka cemerlang .....beruntung ibu mcm sis dpt anak seperti mereka..semoga lieya pun ade peluang mcm sis...

tahniah buat sis kerana menjadi ibu yg cemerlang tuk anak2 yg cemerlang!~

dela said...

tahniah utk Agate.

Dee said...

congrats to Agate...jauh ke dekat ke..janji dia happy dgn course pilihan dia..and definitely she will work hard to achieve her goal kan sis..kita sbb mak2 ni doa aje yg mengiringi..

ch@ said...

tahniah utk agate. my turn will be coming when auni mula masuk sekolah. mahu meleleh-leleh air mata mak dia ni. tapi masa kita going to KL hari tu, my mom rileks je. fasal kita dah biasa berdikari. now, rindu cucu la pulek.

Softtouch [Hanim] said...

bcongrates utk agate....besar anak sis..semua pndia2.

Munnafendy said...

mesti akak senang hati je kan... =)