Friday, March 2, 2012

... 3Ws ...

Apa itu 3Ws - entri petang nie ha berkisar pasal Weather, Wedding and Weekend....itu yg 3Ws tu...

Hopefully petang nie jangan lah hujan selebat semalam ...

Masa me nak ke parking, rintik-rintik je then masa me driving kat AKLEH memang lebat banget..I kalo lebat2 tak lah risau sangat, cuma tak suka bila ada kilat sambar menyambar...itu memang i gerun ok......

Wiken nie ada kenduri kawin my kezens..Best2, sbb masa nie lah dapat jumpa most of my aunties and uncles, kezens mezens, nieces and nephews :) .

Today, by now dia dah selamat bernikah nie...congrats to Leng & wifey...smoga berbahgia hingga akhir hayat....and cepat2 contribute babies to our famili ... the more the merrier ok hehehehehe...

So uols wiken nie dah ada plan ke lum?  Ada yg gi reunion, ada yg nak berholiday kan...apa-apa pun enjoy and take care ya....

9 comments:

*SiRibenMerah said...

happy weekend sis...
muahhhhhhhhhh~

Neeza.Areef said...

happy weekend sis..moga semuanya berjalan lancar..

Sharinginfoz said...

memang lebat betul, sekarang ni pin macam hujan aja, baru sedap tidur

kazmyra afkar said...

skrg ni hujan direct je tak de henti2 dah.. kan..

hepi weekend sis..

Reena said...

Selamat pengantin baru akak... Eh, kazen akak. Hehehe

Softtouch [Hanim] said...

sekrg musim ujan kan...ujan je petang2...

hepy weeken sis..take care

JMR said...

wiken sudah abes...:-p

Dee said...

i ada reunion ngan wedding..enjoy your weekend sis..

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya dapat makan nasi minyak....