Tuesday, February 14, 2012

... yang patah berganti ...

Masa tengah dok sidai baju bebaru nie...prakkkk...alamak, patah sudah ....

See terkulai sebelah kanan tu...bukan tu jer sebenarnya...tapak dia pun patah....So, next day, kena lah gi cari pengganti...

MacGuyver ku at work *ihiks*....

Lega now yang patah dah berganti...leh sidai baju dgn jayanya....

12 comments:

wida said...

Penyidai baju sy pon patah gak hr tu sis..tapi nak jimat punya pasal hubby gi bawak welding jer. now boleh guna balik..hehe

nurHeart said...

siap ada hammer lg jd prop hehehe..

sis, kite pon guna penyidai yg besar (wlupun isi rumah nye x ramai) lebih kurang gitu, suka tgk bila baju disidai tersusun elok ikut kaler :D

sisdee said...

pyidai umah saya dah berusia 10tahun hehehehehehehehehehe mgkin sbb tk berada di kawasan panas jek..saya kuarkan time nak jemur jek ;)

tapi mmg dulu pnya tahan lama..

POSH76 said...

Untung kalau dapat somi "MCgyver" jimat tak yah panggel tukang...

Rinna said...

Semangat tgk En. Somi menyiapkan penyidai tuh.. :)

*SiRibenMerah said...

patah tumbuh hilang berganti..terimalahhhhh~ lirik dlm salah satu lagu salem kan? hehehe

Mamamya said...

b'sungguh btl en.maintenance tu yerk.. :)

Neeza.Areef said...

moga ampai baru tahan lasak..n u tmbh smgt nk bsh n sidai bj..keh3

Ati Masrif said...

mesti sekarang lagi mahai
harganya ye..

dulu2 beli dalam rm60 jeh :)

Dee said...

sib baik cepat je dpt gantinya ye..oh ye..can we meet this saturday? nak pass brg u lah..kat ur house leh..kat tmpt lain pun boleh..i'll be at pertama kot around noon..hehehe..anything sms me ok..

Cik Wanie Ghani said...

mmg mintak diganti yg baru lah tue,
sbb tue patah kan,
hihihihi

zahidahwahid said...

penyidai baju rumah kita samalah kak...kekekeke