Tuesday, February 21, 2012

... where rainbows end ...

Tajuk nie tiada kena mengena dgn geng pelangi ku ok ... ekceli nie tajuk novel by Cecelia Ahern...


Dah settle i baca dalam dua hari....laju jer kan...Bila masa i sempat membaca?  Start hari yg i berjaga sepanjang malam jaga Sapphire tak sihat bebaru nie....bila dia nyenyak tido, i tuam2kan badannya...then i biarkan dia rest for about 30 minits sblum i tuam dia semula...so 30 minit tu i spend time membaca ler...so settle dah set buku Cecelia Ahern nie...
Dalam ketiga-tiga buku tu, i paling suka citer Where Rainbows End nie...best! Makes me smile and shed a tear or two...Penulis nie citer dia starting slalu agak slow and some of the stories fictional, tapi WRE nie lain and starting pun dah catchy......So, next book...ermmmm tak sure nak start yg mana, a few more books lum disentuh masa gi  shopping dulu....

Membaca Amalan Mulia *wink wink* ... jom membaca jom...


18 comments:

sisdee said...

harus i pegi cari..suka mmg citer dari cecelia ahern nie..hehhehehe cuma kdg2 masa terhad nk mbaca..huhuhu

maya amir said...

alaa..lamenye i tak baca novel2 gini.. bilelah nak start baca balik ni..

atty's said...

aty pun suka membaca..jrg layan tv.kat umah.

lieyalatif said...

fuh laju u bace sis...dah minat kan sis, sure tak sabar nak tau ending ....

diana said...

saya lebih suka tengok tv dari membaca..heheh,,,hobi ni bertukar sejak awal tahu ni..muahahah

POSH76 said...

baguslaa sis rajin baca novel...

Neeza.Areef said...

respect kt u still bley abiskan baca novel tebal2..

zarin said...

eh samalah kita. dlm byk2 novel cecilia ahern, i paling suka baca WRE ni..sweet aje kan! tp sian plak sebab asyik tulis surat n sms they terlepas nak kawin kan :D

eLLy said...

wah rajin nye cik kak nie membaca ..
but the Pelangi' will never end insyallah ;)

eB ezrin said...

dh lamer x bkk buku. huwaaaaaaaaaa

kazmyra afkar said...

BEST KAN MENGHABISKAN MASA DGN NOVEL.. HEHEHE...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak kena kurang2 membaca nanti sahdu terlebih hehe

Mamamya said...

sejak berumah tangga ni dah lama x beli n baca novel..baca magazine pun sekali sekala.. ;)

*Ms.Serry Shah said...

sy dh baca buku ni.. memang best.. rasanye ini lah novel yg paling best dari cecelia.

*SiRibenMerah said...

our PELANGI will remain together and forever.. InsyaAllah...

Pepel BoNda AmaNi said...

bila la nak pupuk kan minat membaca dalam diri sendiri nie gamaknya...skrang sangat malas nak membaca...huhuhuhu

|| A r a W a n i || said...

uik!
buku cecilia, kak pinjam satu!

zahidahwahid said...

tuesday with morrie tak habis baca lagi....novel RAM entah berapa buah yang tak terbaca lagi....