Friday, February 17, 2012

... wajik ...

Uols suka tak makan wajik?  I suka makan tapiiiiiii memilih skit .. I suka yg lembik2 dan tak manisss sangat macam yang ini.....

My fren belikan semalam for me...sedap banget....next time leh le beli lagi...gerainya kat mana, tak tau lah plak coz my fwen keluar makan without me...coz masa tu i balik bawa Sapphire gi clinic ....

Today i EL coz berjaga menjaga Sapphire sepanjang malam...syukur pagi nie demamnya dah kebah and hopefully tak muntah-muntah dah...

Ok uols have a lovely Friday k....

13 comments:

mamyharraz said...

suka jugak kalau yg kurang manis :)

Alhamdulillah sapphire dah ok..hope dia cepat sembuh :)

Rinna said...

suka juga makan wajik..tapi suka yg lembut tuh tak suka yg rasa cam beras jerk.. dan kureng manis.. :)

POSH76 said...

org perak wajik mesti ada...me suker tapi hisap2 pastu buang hehe

*SiRibenMerah said...

I sukaaaaaaaa~


maklang iyra pandai buat.. siap menjual lagi.. kalo raya mmg neh hidangan wajib kat umah dia.. hehehehe~

lieyalatif said...

gile tak suke sis!!! i suke sgt okey...tapi i different sikit ngna minat sis.....i suke yg ade keras2 sikit tu sis...kerap kerup mkn gitu, pastu bengang sebab gigi teselit pulut yg keras tu wakakaakaka

Mrs. AJ said...

Wajik kat Kuching ni lain sikit, sis. Yg ni nampak sodap je. Heheheh...

zarin said...

get well soon sapphire
i tk suka mkn wajik tp my hb suka epsc yg nenek i yg buat wajik tu

wahida said...

alhamdulillah sapphire dah okeh...

saya tak mkn wajik kak...walaupun saya ni jawa...huhu..


p/s: kak, masa saya pegi dulu pun tak nampak tau ada org jual FM kat Pasar Baru ni, trip kali ni ada pulak...tu yg saya surprise...sbb tu saya dah pesan ngan geng lain kalau nampak FM org jual tepi jln, beli je sbb kat Pasar Baru tak de, sekali ada pulak, lagi murah pulak tu..

GreenJade said...

syukur Sapphire makin sembuh..

sy pon suke wajik yg lembut & x bape manis. nasib baik lah mak selalu buat. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wajik ne susah nak buatkan? zaman nenek ada mmg wajib buattime raya!!

atty's said...

ni salah satu kuih tradisional kt kg aty..memang suka sgt

wida said...

biasanya org jawa time kenduri ada lah wajik ni..sedap

zahidahwahid said...

me too...suka yang tak berapa manis....