Monday, February 20, 2012

... my sunday ...

Uols dah kenyang lunch tadi?  Mesti dah kan...syukur alhamdulillah....so kalo tgk gambar makanan no hal lah kan .... takde lah yg terkecur bagai...tapi kalo ada yg masih terkecur, pandai2 lah korang gi cari ye.. ....

My sunday evening....Nie kiranya cam dinner for us...lepas dah settle hantar kids masuk asrama...barulah me terasa lapar...anak2 dah kenyang makan McD bagai lunch tu...makpaknya je kebuluran lepas settle segalanya :D ok ok...tekak ckp nak rasa western...harus gi cari...w'ouls gi ke damansara uptown lepas hantar Aqua kat Shah Alam ...


Masa nie dlm kul 5.30 petang dah...tapi kat food court byk lagi gerai yg lum buka...w'ouls gi makan kat Steven's ...memang dah biasa makan kat situ tapi dah lama tak gi sini...udah naik rege dah ghupanya tapi takpe sbb mmg sedap food dia....


Pilihan kalbu berdua...lamb chop...

and chicken chop....

Sapphire share makan our food.  Syukran syukran...lepas pewut kenyang, drive ke CITTA Mall plak..3 weeks ago lalu sini, masa tu ingat nak terjah tapi Sapphire sleep...so today leh ler terjah tapi takmo round lama2 coz memasing dah letih..


Kedai byk lum buka tapi w'ouls gi kejap jer pun.....gi cari kedai buku, nak beli satu dua barang, sib baik ada TIMES and dah operational ... Neway, lepas beli terus balik umah, next time leh gi lelama skit...hopefully by then kedai2 kat situ dah buka ler....Tapi rasanya cam happening gak tempat nie nanti kan sis Posh, kannnn...Sis Posh dah pernah ke situ and ntah2 lepas nie mesti rajin terjah situ :)

Uols kalo nak ke situ tengok lah kat blog Sis Posh...ada diberinya location map....ok lah till then...jumpa lagi esok ya....take care uols...

10 comments:

adarnadzmie said...

terliur tgk lamb n chiken chop tu... nampak sedap..hehe

si tuan putri kiUt said...

yerlaa ciken cop tuu sgt menarikkk je nampak.....

Dee said...

sedapnya nampak lamb chop tu..chitta mall tu dee dh lalu..nti nak terjah gaklah..hehehe..

Sharinginfoz said...

sedapnya chicken chop, nyam nyam

LYAfrina said...

my febret...lamb chop.. tp ni smpai sakit gg gara2 mkn lamb chop..huk2..

alahai..comel sgt princess tu bposing

Cik Ecah said...

jatuh chentaaa tgk chiken chop tuuuuu :)

Neeza.Areef said...

fresh je npk chic chop n lamb chopnya..yummieeeeyyyy

Softtouch [Hanim] said...

mcm sedap je steven tu sis...leh la cube...

ooo xbyk kedai buka ye sis kat citta mall tu..igtkan nk p weeken nie...

alhamdulillah sapphire dah sihat....

ratna said...

Ya allah...sedapnya foods tu sis! Kat cni nak kena cari yg halal baru bole mkn.

zahidahwahid said...

macam sedap je...terliur tengok walaupun baru je lepas makan...kekekeke