Thursday, February 23, 2012

... majalah Nur ...

Uols ada pernah tak beli majalah Nur nie....
Sebenarnya i jaraaaannngg sangat beli tapi awal bulan feb nie, 'terpanggil' utk beli sbb ada org yang ku kenal masuk majalah Nur nie, REENA....blogger gak...blogger yg sangat chomels and gorjes...seorang ibu kepada 3 org cahayamata yg chomelsssss.....tapi kan kalo tengok live, cakap dia still single memang leh percaya....katanyanya info yg tercatat kat situ ada salah skit..takpe lah sis...redha kan lah aja :) ...

Bila tengok her dia dah dimakeover memang terkezut....berbeza tul penampilan dia...Bila dia citer kat i, sampaikan hubby dia pun tak kenal dia tau hehehehe...sbb bila live, dia tak lah makeup gitu tiap-tiap hari...She is a very simple lady...org dah cantik tak makeup pun dah chomei, natural beauty gitu..Reena kalo dah pames amos jgn lupa akak tauuuu :) ...

Dah beli majalah tu, bila baca, not badlah isi kandungan dia....skali skala berubah majalah ok gak kan...

20 comments:

Mrs. AJ said...

Sis, Intan baca majalah Nur since its first edition released. Tak pernah miss beli. Padat, lengkap dan sesuai untuk muslimah. NUR is my NO.1 magazine.

Psssttt... sis dah beli tak Nur bln Mac, bumper edition? Lagi best!

lieyalatif said...

lieya bace gak majalah nur ni sis..sebab suke tgk pesyen muslimah dlm nie.....cantik2...

mmg cantik pun kawan sis nie...sgt2 gojes gitu...

rasp said...

Mrs. AJ,
: tu i pun dah tertawan dgn majalah nie...harus me rembat yg Mac nie...thx for info :)

mamyharraz said...

sy lama dah tak baca majalah sejak kawin..

mmg cun kwn blog sis nih..dah beranak 3 tetap menten cun!suka tgk :)

POSH76 said...

mmg santekla lepas ni makeover!!!

Reena said...

Akakkkkk!!! muahaha.... malu tengok muka sendiri tau :P

Reena said...

Eh.. lupa nak cakap mekasih kak :) ilebiu forever!!

fiza said...

Cantik lepas di makeover.

Tak pernah beli lagi. Slalu beli majalah Pa & Ma jer ☺☺

Cik Wanie Ghani said...

wanie x pernah try baca lagi majalah Nur nie,
nanti nak try beli satu jugaklah:)

wahida said...

cantik la sis reena ni...dah terjah dah blog dia tadi....

jarang baca majalah dah sekarang ni...huhu...

Pepel BoNda AmaNi said...

baru nak jadi pengumpul majalah PA&MA..heheehhehe...

Kamariah Awang said...

Nak kenal jugak Renna... Memang cantik.., tengok gambar profile pun dah cantik.

sW33tdARLiNG said...

pernah dapat free majalan NUR masa memula pakai tudung dulu.. kawan adiahkan sbb katanya banyak fesyen bertudung dalam ni

zahidahwahid said...

pernah beli sekali je...tu pun sebab nak tengok fesyen tudung...tapi tak reti jugak nak buat....pakai tudung sarunglah senang....kekekeke

Teratak Hami said...

Reena tak war-war kan dalam blog dia pun, ke saya yg tak baca lagik??

Lain nampak rupa dia dalam majalah. Sebetulnya dia lagi comel dari dlm gambar majalah tu.

GreenJade said...

hehe mmg cumei pas make over..almost x kenal hehe

kdg2 ade mood suke gak beli majelah NUR ni..

nurHeart said...

cantek nye dia.. saye sesekali baca mag Nur ni, tgk kelapangan, the contents mmg informatif :)

Neeza.Areef said...

sy mmg bli tetiap bulan..x penah miss sbb suke tgk2 gambo..hehe..pesen2 tudung..baju2..cte pn not bad gak..terus jd majalah wajib tetiap bulan

Kak Aya said...

majalah ni byk fesyen tudung daripada cerita..ada beli sesekali tp rasanya bukan minat saya dengan tema majalah tu.

ch@ said...

kita ingat fasha sandha tadi. mmg comel la kawan akak ni. kita takde pun majalah ni. skrg, baca majalah keluarga je. hahaaa.