Monday, February 20, 2012

... lil' princess ...

My lil' Rock Princess dah sihat alhamdulillah....
Tq bebanyak kepada mereka2 yang mendoakan kesihatannya...Nie gambar malam semalam sblum tidur :)

Ok...hari Sabtu, since dia dah sihat...original plan, we stick to it...bukan plan apa pun...Now setiap weekends i akan ke rumah my bro coz it's my bonda's turn jaga my aunty yg bedridden tu, dia dah discharge dari hospital for the past few months......So, after ofis *bila balik awal* i akan singgah and also on weekends...at least my bro, SIL & bonda leh ler rileks skit...

There are times, geng Pelangi ajak i join aktiviti dorang, tapi i memang tak dapat nak join coz weekend i skarang is to care for my aunty ... my bro memang lah tak paksa tapi i rasa tanggungjawab i as anak buahnya yg stayed wif her and arwah grandparents masa i kecil2 dulu...my aunt ni, andartu ya...tak pernah kawin so memang takde anak...sbb tu, w'ouls semua sepakat nak menjaga dia selagi termampu.....ok berbalik to the actual stori :)


Then kul 2, Sapphire ke Arts Class  dia...lepas habis kelas, w'ouls pegi ke area Danau Kota, my niece nye 4th birthday celebration...this is Sapphire wif the b'day girl, lil' Princess Kyra....tema nya princess :)  Sapphirenye tiara kecik jer...dapat yg besar tu dia takmo pakai, she insist nak pakai her own tiara :D


Stayed kat party tu which was held at Platinum Terrasse Restaurant sampai kul 6ptg, then balik, sambung tugasan kat rumah my bro....

We had a fun filled 'royalty' saturday :D ....


11 comments:

SYANI said...

Tiara kecil pun comel...

Pepel BoNda AmaNi said...

wah semua comey2...cam ratu...

lieyalatif said...

alhamdulillah...lega tgk sapphire dah sihat..siap gi bash lagi..sonok dpt mkn kek n jumpe frens yeak...

POSH76 said...

alhamdullilah baek dah saphire...santeklah dia pakai tiara tu....

eLLy said...

wah princess pakai baju & liptip meyahh ;)

atty's said...

alhamdulillah sapphire dah sihat..

rasp said...

syani,
: tq..

eida,
: mmg chomei tul tgk the girls all dressed up as princesses...

lieya,
: dia xmo sgt mkn kek...ibunya yes mau mau mau hehehehe

posh,
: tu lah tu, syukur alhamdulillah...

elly,
: dia tak pakai pun liptip...original tu...

atty,
: mmg syukur alhamdulillah...

Neeza.Areef said...

comelnya princess saphire tu..

sW33tdARLiNG said...

wahh lawa2 dress puteri2 tu.. ini kalau ika tengok ni, mmg dia request nak pakai jugak

Mrs. AJ said...

Alhamdulillah. Semoga sentiasa dlm keadaan sihat walafiat. Sweetnye princess Sapphire tu!

ratna said...

Muka sapphire dah nampak matang ckit...dah besar ler tu