Friday, February 24, 2012

... khusyuk ...

Petang semalam, balik rumah zapzupzap settle keje rumah skit then nak mandikan Sapphire...masuk bilik dia tengok baikkkkkkk dok nyorok nie haaa....

Bila i panggil dia sahut...so i cakap nak mandikan dia...dia said "wait"...apa lagi...i alihkan bantal stoberi tu...ooooooo ini keje nya...dok main hp SH....tersengih jer dia kantoi dgn ibunya....


Tengok tu khusyuk bebenor ngadap tu...Nak tau game apa yang dia main...bukan angry bird tau...see...


Coloring jer pun hehehehe...dia memang suka this 'game'...lain2 games tu main gak, tapi kalo yg nie mesti khusyuk nye....cer soh blajar, ada nak khusyuk camnie hehehehehehe....


10 comments:

Neeza.Areef said...

huhu..gini lah yg wat ai salu naik hangin blk keja..kejap je letak tup2 dah hilang hp nya..

Rinna said...

Boleh jadi pelukis yg handal nie.. kecik2 dah minat warna2 nie.. :)

Reena said...

Nasib main color-color kak, ingatkan tadi taip status dekat FB tadi... Hehehe...

sW33tdARLiNG said...

aahahahahaha...
macam ika dedulu.. selalu cilok my hp then menyorok bawah selimut.. now sejak dia nampak i hantar repair my hp, dah takde dah nak main2 dengan my hp

POSH76 said...

itu tandanya saphire creative....comel sgt!!!

*SiRibenMerah said...

comel.. nyorok2 neh....

Cik Wanie Ghani said...

alololololo,
tomey tomey tomey tomey:)

Athirah Rosli said...

anak akak ke ni? comelnyaaaaaaa..!!!

Kak Aya said...

budak2 zaman sekarang, pantang lepa dengan handphone...sembunyikan kat mana2 pun mesti boleh jumpa jugak

zahidahwahid said...

ada game kaler2 dalam hp? bestnya....