Monday, February 27, 2012

... kenal tak apa nie ...

Hari Sabtu malam Ahad....dalam kul 10.30 malam ye...balik dari rumah my bro...tetiba i prasan SH dah melencong masuk ke KL...uiks???? mau ke mana....bila sampai destinasi baru lah ku tahu....misi 'menyihatkan' badan *ihiks*.....kenal tak apa nie.....

The pamos amos Cheese Nan yang tahap kesedapan nya sangatlah wallawei....dah berbulan lamanya tak pekena nie...ok...dah settle makan, perut kenyang....jom balik tidorrrrrrr....sungguh gaya hidup yg sihat sangat kannnnnn....bila lah nak insaf ntahhh....hehehehehe..

Eh....nak tau restorannya ek?  Restorannya sederet dgn Lotus Restoran yg berdepan dgn bangunan MARA kat Jalan TAR...korang masuk jer lorong kat depan Restoran Lotus tu, terus ke depan skit...tapi seriously i tak ingat aaa nama restoran tu...kalo tak silap i mmg ada banner tulis Nan Cheese RM5 nie :D....oh nak makan nan cheese nie, silalah pegi kul 6ptg sbb baru ler ianya ader.....

So, sapa nak gi terjah?  Tapau satu utk i leh hehehehehehe....

25 comments:

*SiRibenMerah said...

sedapppp.

sure kak nor terliur neh...

nurHeart said...

dap nyeeeee..

mamyharraz said...

cheese tuuu buatkan nak terjah kedai dia skrg!

menggoda ;)

sisdee said...

ish mcm sedap jek...dah sah mmg sedap ek :)

lieyalatif said...

LIEYA TAU sis....ramai dah penah blog kan nan cheese nie...lieya bace dekat blog dee rasenye...ish, bile laa ade can dpt gi mkn nie...teliur ni tgk sis punye nan...

wahida said...

dah pernah mkn dah dah pernah buat n3 pasal ni...

mmg sedap!!

POSH76 said...

aduhaiiii terliurlaa ...my fav...kena cari ni

GreenJade said...

haha dah promote bagai ni..mcm disuruh2 aje pegi ke situ hik3

wida said...

wah..makan panas2 sedap ni.

Neeza.Areef said...

fuyooo...tarik2 mcm pizza..kt sini x de kot mamak sini x up to date la ..hehe

Mamamya said...

aduhh...sedapnya,tp jauh plak nak ke KL... :(

CikPuanHaLia said...

Lamanya tk gi situ..mmg sedap. Mkn lak ngan ayam dia..perghhh.. Terliur sudahhh..

Teratak Hami said...

Terliur .... poslaju 1 !!!

Pepel BoNda AmaNi said...

jom rrr pekena ramai2..ada bran?? :P

ratna said...

Huishhh mesti sedapkan tu sis....mcm pizza pun ada saya tgk

Zana Nordin said...

aduhaaaiii sis
nampak sangat tempting...
meleleh2 cheese nyer tu

Rinna said...

ayoo sedap nengoknyaa.. :)

Mak Su said...

cheese dia melimpah2!

JMR said...

perghh..terbaik la cheese dia!! nyumy!

Sharinginfoz said...

nampak macam sedap aja tapi tak pernah le cuba

LYAfrina said...

sedapnyer nampak.. lya x pnah mkn lagi cheese nan ni.. bg y suka cheese msti mjerit nk rasa ni

zahidahwahid said...

wah!!! lamanya tak makan cheese....

*SiRibenMerah said...

next mkn2 kena la ada pic sapphire skali.. baru la x de ibu2 pelangi yg sentap merajok...hehehe.. abes tuh, ai yg x de pic anak pelangi dlm tuh skali patutnya x leh join kan akak? hehehehe..

*weekend neh jommm*

Reena said...

Perghh!! Cheese dia marvellous!! Hehehe... Lapooooo

eLLy said...

kat sini lah kami selalu berdating dng Geng pelangi yg lain :p