Monday, February 27, 2012

... hasilnya ...

As salam...How are you and how's your weekend?  Nie story pasal last friday...Kan i gi ke Sogo Sale tu...


Umat memanglah ramai...ini hanyalah pada satu bahagian ok...tak silap i ada dlm 4 or 5 bahagian   semuanya...yg kat bawah ramai2 tu, termasuk i sedang Q nak membayar....yg kat atas stage masih memilih...hasil rembatannya jeng jeng jeng....

TAPI....itu rembatan 4 orang ok...i punya plastik yg paling kecik, kat hujung tu jer....*dari niat takmo beli ada gak yg terbeli*... kalo ikut nafsu nie, byk gak i nak merembat tapi syukur...nafsuku tertutup hehehehehe...beli pun benda yg very the perlu aja....


Set Rania nie...Toner kat rumah mmg dah habis terus, cleanser tinggal utk guna seminggu nie... serum tu jer sumthing new yg i nak try... setakat nie, kulit i ok dgn produk Rania so MAYBE i rasa nak maintain kot....

Apa-apa pun, I'm happy yang i bijak 'melabur' and berjaya menahan nafsu :D

16 comments:

Teratak Hami said...

ok ke rania ni? Rasa nak tukar produk lainlah sbb selama ni pakai Garnier. Dah boring dengan Garnier ...

mamyharraz said...

kalau tak beli apa2 mmg tak 'sah' shopingan haritu kan sis ;)

bestnya dpt beli belah hobi yg palingg sy suka :)

mEiZ SHA said...

hehehe
ninie ari sabtu pg pepagi da sampai sogo...:)
hubby belanjer baju..heee..;D

wida said...

patutlah jelita sis ni..pakai rania yer.

*SiRibenMerah said...

wahhh.. ai pon pakai rania jugak.. hehehe~

wahida said...

nak try la Rania ni...ramai betul blogger pakai ni...

set mcm ni berapa harga kak?

Neeza.Areef said...

yeyyy...bejaya ya sis
klu sesuai leh teruskan sis..set mcm ni mmg lmbt skit nk npk perubahan tp as long x memudaratkan kulit y not kan

POSH76 said...

mmg crazyla kalau pi sogonyer sales...mana taknyer leh drop 70%....

lieyalatif said...

wah...betul2 ramai ni sis...ade ape2 sale ke sis....nape i tak tau heehehehe....

oo sis pakai rania....mesti kulit gebus ni kan....

eLLy said...

wahhhh safi Rania .. patut la your face ade iras iras Rozita Che Wan :p

atty's said...

beshnya soping sis

sisdee said...

bagus sbb bjaya kawal diri hahahaha

Rinna said...

Kalau sale2 nie mmg ramai laa manusia.. bagus laa dpt tahan nafsu dari membeli belah byk2.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

ai nampak PETPET..nak tanya brapa rm....huhuhu semenjak jadi mak2 nie...kena alert dengan kemurahan pampers....

ratna said...

Wow...wow...berbaloi baloi

zahidahwahid said...

syoknya shopping kalau ada discount....