Wednesday, February 15, 2012

... FMs...

Me nak say tq sooo much kepada Sis Ell for this lovely Singapore FM ... memang i loike banget, ceria tul FM nie, tetiba terasa cam nak terjah Singapore hehehe .... thanks ya sis ...smooocheeess & huggsss.....

Hoq nie plak FM HK Disneyland dari my SIL.  My sis aritu gi Hong Kong Disneyland wif them lah...chomei kan, princesses semua tu...simpan dulu tak leh lekat lagi, mau Sapphire amik simpan FM nie....
Satu lagi ibu Sapphire sorok & simpan is this pen too sbb cute nanti Sapphire amik main, rosak sayannggg lebih baik bagi kat ibunya dia kannn .. Kat Sapphire ada lagi ole2 dari my SIL..coklats *no pics* so tak lah ibunya rasa bersalah sgt amik this pen hehehehe ..


Nie FM dari my SIL gak...masa dia gi Korea....sungguh cute and i loikeee banget ...

FM's i ekceli dah byk...tak muat fridge dah...now dah di simpan dlm satu kotak...Memang niat nak beli notis board utk lekat FMs tapi tak terbeli lagi sbb tak plan nak gantung the board tu kat mana, hurmmm next projek lah tu tapi ntah bila nak terlaksana :) ....

Sronoks ooo bila tengok FM byk2 tu...tempat yg kita gi sendiri, bila tengok FMs terkenang kisah2 kat sana...tempat2 yg kita lum gi *souvenir dari famili & friends* bila tgk the FMs mulalah verangan bila lah nak gi....verangan itu free lalalalala....

12 comments:

mamyharraz said...

banyaknya..mmg teruja bila nampak fm bg pengumpul fm mcm sy :")

Neeza.Areef said...

klu my doter npk disney pnya tu sure menggeletek nak...heheh..

me pn suke collect especially keychain..kt wall ni penuh dah..smpai ade yg tegur minat sgt la tu..heheh

rATu kEBaYA said...

banyak sis.. sampai tak muat peti ais dibuatnya... saya koleksi fm tak sampai 10 ketul.. hehehe

ainnoraini said...

dulu2 suka jgk mengumpul..asyik pindah randah jer..byk yg dah hilang..

*SiRibenMerah said...

chanteknya sis....
ai likeeeeeeeeeee~

Dee said...

dee pun dpt..hehehe..

Reena said...

Akak... saya baru nak start kumpul tau.. ni kalau datang rumah dia... mau nak rembat satu bawak balik rumah... tihihi

Cik Wanie Ghani said...

bertambahlah koleksi FM2 akak kan,
:)

wida said...

cantik2nya..
lagi2 yg kaler pink tu..hehe

~ Lady ell ~ said...

adoimak..malu plak sebab tak seberapa..xoxo

sW33tdARLiNG said...

i love korea.. ehhh tetiba hahahaha

zahidahwahid said...

comel... bila nak pergi korea ni...kekekeke....
actually saya lagi suka keychain....hehehe