Tuesday, February 14, 2012

... drum roll please ...

Dengan rasminya my 1st GA utk 2012 nie  di tutup.... cekap dan cepat lah uols nie.... nak tau jawapan nya apa....jeng jeng jeng....




Bekas pencungkil gigi....tekan je kepala burung tu kebawah, keluarlah pencungkil gigi tu dan paruh dia akan ambil pencungkil gigi tu ..... unik aaaa.... jumpa benda alah nie kat hotel asia, phnom penh, masa bekfast .... cari gak kat the markets...tak jumpa, kalo dak memang nak beli tapi memang bukan rezki ku and uols lah....

Ok and the winner is, drum roll pleaseeee   drrrrrrrrrrrrrrrr..... 






So sis Teratak Hami ....congrats.... akan ku post kan FM mu secepat mungkin.  Smoga segala permasalahan mu itu cepat2 selesai and smoga ur hubby pun sembuh seperti sediakala .... pada yg kurang bernasib baik, thx kerna sudi participate...InsyaAllah i ada rezki, i akan buat another GA, ok....

Take care uols....

8 comments:

wida said...

baru jer post komen tadi..sekali dah tutup..hehe.semalam x sempat nak komen.tapi sy jawab salah pon..

tahniah pd yg menang:)

Teratak Hami said...

thanks sis rasp ... 1st time menang GA ... happy, happy!!! Alhamdulillah.

adarnadzmie said...

rupanya tempat pengcungkil gigi yer... tahniah pd teratak hami...hehe

Rinna said...

Unik laa.. pencungkil gigi tuh.. Tahniah pada pemenang..

Munnafendy said...

alaaaaaaaaaaaaa =(

apa pun tahniah pemenang hihi

Neeza.Areef said...

hehe..so cute bekas taruk toothstick upenya..comel nya...

wahida said...

lor...bila masa pulok ada GA neh? huwaaaa!! dah terlepas pulak...


akak tak de FM lebih ke? nak beli ngan akak boleh?

POSH76 said...

tahniah pada pemenang...ala rugi tak masuk