Wednesday, February 15, 2012

... boss besar ...

Cer tengok gambar nie.....
Boss besar Amy tekun 'bekerja' uols..dgn fail bagai.....tapi cer tengok betul2 tu....ada gunting, measurement tape & kain hehehehehe....i minta tolong dia singgah ofis i kalo dia ada kat area my ofis...kawan i dan i nak tempah baju kurung kat dia....

Nie my fren tengah amik ukuran...big boss takde, so i pinjam jap bilik dia...big boss i ok..even bilik solat dia pun dia dah kasi green lite utk i guna when he's not around tau...so senang kalo i nak solat tak yah gi jauh2..oopss citer dah melencong....gambar my fwen sengaja diblurkan iye....

Kain ada 3 pasang nie...yg warna pepel tu my fwen nye...mine lagi 2 pasang ...yg warna biru tu kain cambodia tapi i kureng suka skit coz kain dia cam keras kejung gitu tapi iyelah, bak kata sis Amy, at least ada gak kenangan2 kan from cambodia.... eee tak sabar nak pakai yg polka dot dot dot tu...
Dah kauwtim dgn sis Amy minta dia siapkan lepas gaji ... tup tup my fwen ckp lagi 2 minggu nak dpt gaji, i cam "eh betul lah kan" cepat jer masa berlalu rasa cam lambat lagi nak hujung bulan...eeee best best 2 minggu lagi i leh berbaju baru i loikeee.....

18 comments:

Neeza.Areef said...

yeyy..x sabo nk pkai bj baru :)

wahida said...

wah...hebat la amy sekarang...rindu nak jumpa dia...nak karok lagi ngan dia...

CikPuanHaLia said...

nk tempah jugak boleh sis? :)

rasp said...

cik puan lia....
: tu kena tanya kat sis amy laaa...i tak brani jawab on her behalf hehehehehe...

LYAfrina said...

kain polka dot tu cntik sgt

*SiRibenMerah said...

wahahaha.. da berkembang maju neh.. hehehe.. i je x hantar2 lagi kain utk dia jahit...

nieda said...

i bila pakai baju baru tiba2 je terasa cantik.. wakaka...mesti cun polkadot tu bila siap nnti

POSH76 said...

santek2 kain tu...paling bess ada member yg pandai buat baju

Rinna said...

Waahh siap tailor dtg ofis lagik.. Cantik kain2 tuh.. :)

ratna said...

Ahaaaa nnt dah balik for good bole la tempah kat dia. Umah kami dkt.

Dee said...

wah..baguslah tlg member bisneskan..dee je lum tempah ngan dia lagi..larat lagi kau amy? hehehe..

Reena said...

Polka dot tu comeiiii!! Hamboi.. lepas ni jangan jadikan bilik bos fitting room sudah.. Haha.... report sama bos!!

Cik Wanie Ghani said...

wah,
big boss dtg sendiri ofis ukurkan badan pelanggan,
gud job kak Amy,
hihihihi

Pepel BoNda AmaNi said...

wah...bos besar untung besar la....

wida said...

dah basuh nanti okey kot kain tu sis..mula2 jer cam keras, hehe

~ Lady ell ~ said...

ada pulak masa sis amy tu menjahit ya...

sW33tdARLiNG said...

amboii.. sib baik tak kuarkan gambar yang tgh ukut tutt tuuutt.... cameraman standby jer dengan camera nak amik gambar tp gambar kita berdua, lupa plak nak snap kan sis?

Dah malam masa duk tebar² kain u baru i teringat kita tak bergambar. Anyway sis, thanks sbb sudi tolong promote... insyaAllah selagi terdaya boleh menjahit, baluuuuuuunnn

zahidahwahid said...

syoknya pakai baju baru.....