Friday, February 17, 2012

... Alhamdulillah ...

Lunch dah siap masak & makan, rumah dah kemas, solat pun settle, Sapphire pun tengah baring layan Imagination Movers....demamnya dah kebah, no more vomitting...lega rasa hati...dah sejam gak dia makan nasi berlauk sup ayam + kentang + carrot, baru jap nie habis susu sebotol...looks like she will be ok..takde tanda-tanda nak kuar balik, alhamdulillah...lega hati i.....

Tapi now ibunya feel very very.....
*  pics credit google *

Sleeeeeppyyyyy, penangan tak tido langsung semalaman coz jaga Sapphire....Kalo disorong bantal nie confirm hanyut hehehehe...sabar, sabar...dah pasang niat malam nie nak zzzzzzz awal lalalalalala.... ok lah uols....

* pics credit google *

Jaga diri baik2 ya and have fun fun fun.....

10 comments:

*SiRibenMerah said...

have rest sis..

take care..
*hugs n kisses*
muahhhhhhhhh~

happy weekend..

sisdee said...

happy weekend..mmg pun klu dah pas makan dah letih mmg mcm nak zzzzz jek hahahaha

Rinna said...

alhamdullilah dah sihat sapphire yer.. now rasp leh pi rehat plak.. so happy weekend..to u 2..

ratna said...

Jaga diri sis...jgn sis pulak jatuh sakit tau...

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah sapphire dah beransur baik....hepy weeken sis

wida said...

rehat cukup2 wiken ni sis..takut nanti sis pulak yg sakit.

Munnafendy said...

alohhh kecian ibunye yg penat..hehe xpe yg pnting sapphire sihat =)

Reena said...

alahai kesiannya akak kita :) ibu pun kena rest nanti kalau ibu sakit sapa nak jaga sapphire. Alhamdulilah sapphire pun dah ok. Lupa kita nak tanya semalam. Huhuhu...

Take care both of you <3

maya amir said...

sapphire tak sihat? get well soon sayang... have a good weekend sis!:)

akuzle ayu said...

x cihat rupanya si comey itu.. ok, sis..same wish 2 u