Friday, January 6, 2012

... weekend ...

So, weekend nie nak buat apa...  I've got a few plans termasuklah some routine programs cth gi melawat anak2 di asrama :)  Miss the bising-bising session kat rumah...all quite now since semua dah start skool... Bulan 3 baru cuti skolah balik kan ermmm....time will fly not to worry, kejap jer nanti dah march *ayat pemujuk hati* ... 

Next week me start kerja...yes me still cuti today...sepatutnya kerja tapi disebabkan malas dah tu big boss plak ckp xmasuk opis tu, me cepat2 sms big boss ckp sambung one more day...big boss pun kasi green lite, yabedabeduuuu... Today nak buat spring cleaning skit :) malam nie insyaAllah will continue BW ok...


Ok lah jez nak wish uols to have a wonderful weekend and take care!

9 comments:

lieyalatif said...

OOO SIS cuti lagi yeak....lieya pun suppose cuti dari ari rabu sampai jumaat nie, tapi tgk budak2 ni okey jek kat sekolah tu yg lieya kensel cuti tu huhuhuhu....

gitu le rutin kalo ade yg sekolah asrama kan sis....sure weekend nak gi tgk dieorg...bleh bawakkan makanan peberet dieorg kan sis....

Neeza.Areef said...

happy weekend to u ...

time anak kecik2 kt umah riuh rendah..dh beso dok asrama sunyi terasa ek..alahai..

POSH76 said...

weekend mmg bess...happy weekend sis

rATu kEBaYA said...

bestnyer sis masih bercuti...

kazmyra afkar said...

heppy weekend sis.. eh cantik giler tengok pokok tu, kat mane tu sis..

rasp said...

lieya,
: cuti byk so amik jer seminggu nie...dah tak gi skodeng sapphire dah pun sbb dia ok...

anak2 nak gi melawat pun kena set appt coz lain2 asrama kan...

neeza,
: betul tu sis...sunyi sepi jer terasa...

posh,
: betul betul betul...

ratu kebaya,
: skali dpt cuti, terus cuti lelama :D

myra,
: kat taman tasik taiping, perak...rasanya sini kot dorang buat pengambaran citer SEPI kot...

Dalila Hamid said...

selamat bercuti... wah best!

Dee said...

have a great weekend sis..btw..hadiah wahida utk u ada kat i..

ikiqzana said...

Happy weekend gak dari i. Alaa..sis Bulan 3 sekejab jer tu nnti dh start cuti balik sekolah dorang.