Monday, January 9, 2012

... waffle ...

Camner nak diet...tengoklah waffle peanut butter & choc nie....tetiba lah sgt jer leh landing kat tangan i utk di ngap *hehehehe*

Sebab tu i ckp, memang bukan i tak nak diet, tetapi sbb opismate i suka sgt nak blanja i makan kan...kita tak leh hampakan niat org, rezki jangan ditolak lalalalalalala .... thx my fren esok mau blanja i apa plak...

Syukur alhamdulillah.... 

15 comments:

mEiZ SHA said...

alaaa wat lapo je..sume citer pasal makan ni..nak masak ape laa buka ni kang..:)

*SiRibenMerah said...

saya laparrrrrrrrrrr~

CikPuanHaLia said...

hehehe..takpe sis,makan itu salah satu nikmat hidup..hehe

wida said...

rezeki x elok ditolak..hehe.
mmg sedap

wahida said...

waffle ni kalau mkn time dia panas2 sedapnyalah....garing2 gitu...

Ros said...

Salam ziarah...

zahidahwahid said...

tadi rasa nak beli wafer je untuk lunch tapi lapar sangat, perlu jugak makan nasi....

SYANI said...

Laponya....

ratna said...

Sis...sis kena buat sign board kat pintu bilik..."jgn belanja saya. Saya sdg diet" he he he..tp tu la...rezeki x baik ditolakkan sis..

si tuan putri kiUt said...

hai rasp...

hepi new year...eh dh 9 hari baru nak ucap kan... :D

lama jugak tak masuk sini...

sedappnyer waferrr tuu....

sisdee said...

alhamdulillah rezeki..heheheh my fav tu :)

Nur Misnan said...

adusss.. waffle_ choc + peanuts butt = superb

kalau pegi shoppg mesti kena kunyah satu.. wajib

Ati Masrif said...

rejeki enggak bisa di tolak..huhu

sW33tdARLiNG said...

hari ni i bfast roti jer.. lom makan apa2.. bz mengemas sampai keterlupaan... kedai pun jauh so malas nak kuar makan huhuhuhu

wan nurul hezrina said...

terus rasa nk g carik waffle..huhu