Wednesday, January 18, 2012

... tuah berbibir Angelina Jolie ...

Hari Ahad lepas settlekan hal gigi i, singgah ke Carrefour....nak beli skit barang dapur....walopun masa tu bibir i masih terasa cam bibir Angelina Jolie dek ubat kebas tu...gagah gak pegi :D  tengah2 beli dpt 2 benda free.....sebiji limau bali & 2 ketul scotch brite sponge....adakah ini tuah berbibir Angelina Jolie hehehehehe.....
Tak lah...mmg dorang tengah dok distribute pun benda alah tu semua....Dgn jez saying "I love scotch brite" leh dpt tu...so SH & Sapphire cakapkan dpt ler 2 ketul tu, then "Apek Janggut Panjang" yg bercustome merah tu bagi sebiji limau yg masam masam manis .... suka aaa walopun benda free ntah apa-apakan :D 


20 comments:

rATu kEBaYA said...

suka dgn span scoth brite ni.. tahan lama dari span yg biasa.

Munnafendy said...

amboii kat span pun ada mood raya cina =)

mn gmbr bibir angelina tu? hehe

POSH76 said...

freebies mmg besss..tak kesah apa pun

*SiRibenMerah said...

kissss sket.. muahhhhhhhhhhhh..

jgn jd mulut angelina jolie mata angelina juling sudah laaa.. hahahaha

wida said...

angelina jolie?aww..mesti seksi..hehe

syanasaid said...

asal free sume best kan
siap kadang tu mcm bangga ngan diri sdri
heheee

mamyharraz said...

janji free tak kiralah brg apa best je kalau dpat ;) best sgt raya cina sbb dpt mkn limau :)

Rinna said...

Barang free.. tak kira ler apa benda pun mesti nak dptkan jugak kan.. :)

wahida said...

cer tunjuk sikit gambar bibir angelina jolie akak tu..teringin nak tgk...hehe...

lieyalatif said...

WAH BEST tu sis....asalkan bende free....lieya pun terjah kalo gitu sis heheehehe

Teratak Hami said...

** dah lama tak singgah sini :-)

Cakap "I love scotch brite" dengan gaya gedik dan lebihkan muncung Angelina Jolie tu with flying kiss. Maybe boleh dapat span lebih :-)

ch@ said...

dah jimat tak perlu beli span cuci pinggan. rezeki tu kak. hahaaa. ala bibir angelina jolie tu kan ke, bibir cari makan.

eB ezrin said...

aku nk kiss leh? :)

wan nurul hezrina said...

janji benda free.wokey jerk=)

mEiZ SHA said...

hehehe..:)

sW33tdARLiNG said...

mujur laa dia suruh say "I love you scotch brite" jer.. kang dia suruh cakap "i love you, uncle janggut" i cant imagine SH yg cakap camtuuu hahahahaha

Dalila Hamid said...

untung...

Dee said...

eh..berguna apa sponge tu kan..2 lagi..kalau beli dh brp hengget tuh..jimat2..

Neeza.Areef said...

hehe..asal free..bleh la sis

zahidahwahid said...

saya pun suka benda free...hehehe