Friday, January 6, 2012

... thanks nuffnang ...

Pagi tadi masa berBW ke rumah Sis Wahida, bling bling mataku, congrats sis!  Huurrmmm dah lama tak jengah account Nuffnangku...2 kali kena login sbb dah terlupakan password...sib baik 2nd time tu betul hehehehe...


Syukur alhamdulillah, ada peningkatan...walopun ciput jer ada gak, nak cash out pun malu ooo hehehehe...and tak disangka-sangka ada gak BE and ME *yg dah habis pun campaignnya*....bak kata-kata sis Wahida, earnings nie adalah sampingan...yg penting I'm happy blogging  walopun mood dah nak ke laut and the actual bonus to me is that i get to meet so many wonderful friends....

Neway, thanks ye Nuffnang sbb ada bagi gak side income to me :)


10 comments:

ch@ said...

kita pun malas nak buka akaun nuff ni, biar je dia beranak pinak. hahaaa.

POSH76 said...

tahniah sis...u deserve it....

Neeza.Areef said...

rezekiii

Teratak Hami said...

Ada jugak masyukkk tu :-) tahniah

Neeza.Areef said...

sis..pxp tu cost 150 each

eB ezrin said...

xper, skit2 lamer2 jadik bukit :)

Ati Masrif said...

oklah tu..

bila pula kita nk dapat BE
ni sejak cash out ..yelek! :)

rasp said...

cha,
: skali skala buka tengok bling bling gitu ek :)

posh,
: syukur walopun skit jer...tak cam u beribu-ribu lemon :)

neeza,
: syukur alhamdulillah...oh ok...leh gi survey kat sini...

teratak hami,
: tu lah...syukur...

eb,
: betul betul betul...

ati,
: insyaAllah ada tu...antara cepat dgn lambat jer...

wida said...

eh..sy pon lama x bukak akaun nuff ni.dulu hr2 bukak..hehe

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat BE, tahniah ya