Tuesday, January 3, 2012

... tayar kete ...

Tahun baru, tayar baru tapi kete lama ye :) ....


Petang semalam, lepas settlekan Aqua masuk asrama...terus w'ouls shoot ke Port Klang...tukar tayar kete i ... Sapphire ditinggalkan kat umah SIL...so we berdating berdua jer... Tu SH sedang tengok2kan hal ehwal kete...me layan novel :)  sejam gitu settlelah segala hal....rabak lah poket i bulan nie... kete SH next week kot dia nak settlekan.... takpelah yg penting, transport w'ouls selamat utk diguna ....

11 comments:

*SiRibenMerah said...

utamakan keselamatan nyawa kita...

mEiZ SHA said...

yg penting keselamatan kak..:)

NUNU EERA said...

tyr da tukar thun lps.. thun bru ni nk kne servis plk kete lma i tu.. huhu..

wida said...

duit habis tak pe sis..janji keselamatan sis tu terjamin..insyaallah:)

Neeza.Areef said...

me pnya taya kete dah ganti aritu..tp i buat x tau je pkai duit hubby..hehe..

adarnadzmie said...

akak lak tukar rim tayar kemarin sbb rim bengkok terjun lubang...hehe.. terbang jugak RM tahun baru ni...sabor jer la....hehe

lily lotus said...

sis, kopak duit untuk kereta takpe. demi kesejahteraan hidup, hihihi

Kamariah Awang said...

RM boleh dicari, Rasp. Janji kereta selamat diguna dan kita tak bimbang dan rasa selesa.

sW33tdARLiNG said...

i paling nyampah kalau kena tunggu kat workshop...

Eri-chan said...

berapakah RM? i habis RM660. tak buat2 lagi pasal tukar tayar last month.huhu

zahidahwahid said...

keta saya tak tukar lagi tayar....weekend ni bawa pergi service....