Tuesday, January 31, 2012

... surprise trip ...

As salam my fwenz....by the time entry nie dibaca, i berada tinggi di awan nano....
* pics credit google *

I bercuti sampai Friday....Tapi insyaAllah akan ada autopublish entry yg sempat i buat semalam....My holiday nie, SH yang dah plan this surprise trip .... fully sponsored by SH ok.... syukran syukran...

Ekceli, plan asal, i nak follow geng pelangi i gi holiday ke france...tapi sumthing came up so i dah sedekahkan dgn seikhlas-ikhlasnya tanpa secalit sesalan.....Bila SH tengok isterinya yang agak down sbb tak leh join geng pelangi tu, he diam-diam planned this trip....See, setiap kejadian ada hikmahNya, insyaAllah....

Bebaru nie, I dah suspek sumthing fishy cuma tak tepat sgtlah tekaan ku....i ingatkan SH nak bawa w'ouls and his parents gi holiday samada ke Cameron Highlands or Langkawi, teeettt salah!....Rupanya i gi hanimun berdua dgn SH....Sapphire pun kena tinggal tau.. Destinasinya i akan tau this morning masa kat LCCT nanti.. Rasa bagai, diriku begitu bermakna u...

Oh! Hint, ... tempatnya ada menggunakan currency nie *duit shopping i, sponsored by SH ~ bukan riak tapi terharu*...masa mula2 dapat this money, i cakap eh nak gi US ker? hahahahaha...memang tak masuk akal....naik Air Asia, dah tu pegi hari Selasa, balik Jumaat....US lah sangat kan hehehehehe....

Apa-apa pun, thank you sooooo much to SH sbb pandai memujuk hati dan memberi kezutan kepada  isterimu ini ...semoga bertambah murah rezki SH.  Doakanlah i selamat pergi dan pulang ye ....

* wahai geng pelangi...have a safe trip, take care and shop till you drop ya!

16 comments:

wida said...

wah..bestnya.
happy holiday sis...syoknya honeymoonnnn

fiza said...

Bestnya dpt kejutan dari si dia.

Selamat ber honeymoon dan selamat bercuti.

Rinna said...

Alhamdullillah.. so sweet hubby rasp.. wat surprise gitu.. Moga selamat pergi dan balik yer..

~ Lady ell ~ said...

wow kejutan...ada harapan tak sapphire dpt adik nanti..heheh happy holiday sis.hv a save trip.selamt pergi dan balik.

lieyalatif said...

bestnye sis...amik gambar byk2 tau...nanti sis update cepat2 tau..bawak kami ni bercuti jugak melalui citer2 dan gambar2 sis....

adarnadzmie said...

selamat pergi dan balik...jgn pula ole2...haha

sW33tdARLiNG said...

alamak, mmg pengorbanan yang berbaloi....

geng pelangi pun tak pakai currency ni tauuu.. hehehehehe

*SiRibenMerah said...

waaaaaaaaaaaa.. akak terbang dulu??
nangeesssss kena tinggal.. hehehe~

Neeza.Areef said...

wowwyyy...jelesnya..sure sgt2 berharga trip u sis..enjoy yourselves

wahida said...

wah..bestnya kak..jgn lupa FM utk saya tau..hehe...

bestnya berdua2an je...
akak take care ye!!

eLLy said...

Wah nampak gaya nye kami la yg kena tinggal nie :)


enjoyy sis .. selamat berbulan madu :p

masviona said...

wahhhh bestnya sis....selamat berhanimunnnnn eh n enjoy the trip :)

Mrs. AJ said...

Selamat berbulan madu sis. Enjoy and take care.

Teratak Hami said...

kemana agaknya tu? Bestnya.. selamat bercuti ye !!!

POSH76 said...

romantiknyer sis....yg penting tetap nak gi jenjalan...overseas lagi...terharu gak ler...

Anonymous said...

Here author is giving information on DRDO Tenders and ICFRE Tenders
for more details visit free tenders site. E-papers
are able to take advantage of story, sacrificing other, decidedly
less important stories and giving as much detail about breaking news as possible.

They also tend to endear themselves to populations in times of severe duress and hardship
by well funded relief efforts and other charitable
initiatives, which make them look incredibly social compared to corrupted governments.
Newspapers act as the ideal method of public
relations due to its strength as the best way of communication.
The contempt he held for America had little to do with politics and democracy.


Feel free to surf to my web blog; click here