Monday, January 30, 2012

... steamboat ...

As salam my fwenzzz....Pekabor? Sihat?  Hope so....amacam wiken? Harus enjoy....my wiken ok jer....Hari Sabtu, spring clean the house...seronok bila tengok rumah sparkling clean gitu.....Then malamnya by big bro jemput w'ouls dinner at his house....We had steamboat for dinner....

Separuh dari the food spread, udang, ayam and kangkung lum dikeluarkan lagi....

and the food cooking, sup biasa and tomyam....

Memang yummeylicious lah..yg bertambah2 best tu sebab makan ramai2....laju jer lah makannya sampai licin all the food tau :)  Syukran, syukran...

9 comments:

Kancilbiru said...

wahh bestnya steamboat buat sendiri...

Joy said...

yemmeh ..plus healthy food jugak...

wida said...

lagi jimat kalau buat sendiri ni kan..boleh makan sepuas hati

*SiRibenMerah said...

wah sedapnyaaaaaaaaaa~

*fuhhhh, kesihatan merudum*

susah hati~

atty's said...

lapar tertiba..

sW33tdARLiNG said...

giler best... giler jimat.. takyah pi johnny's ke apa... mcm ni lg kenyang makan!~

Munnafendy said...

ketam xde?? hehe

Reena said...

Woww!! Syoknya kak... Haritu ada gak belek-belek periuk steamboat ni. Nampak gaya macam nak kena beli jugak ni. Meriahnya makan ramai-ramai.

~ Lady ell ~ said...

periuk tu best lah kalau ada sendiri.jimat kos tak yah gi kedai.tambah sedap makan ramai2 ekk.