Monday, January 30, 2012

... Running Man ...

Look at my kids...sementara ibu dorang nak siap sebelum keluar di rumah my bro gi makan steamboat

Apa yg dorang mengadap?  Game show korea nie :  Running Man....

Sepanjang cuti, nie lah kerja dorang....tak keluar jalan pun takpe....ngadap this game show dah cukup hepi, lepas tu gelak gelak gelak ...at times ibu dorang pun join hehehehehehe, best gak ler game show :) something to watch tanpa perlu berfikir, light and easy watching siri ......

14 comments:

Cik Sara said...

betul..betul..betull. layan.. tengah download episode 78 plak..=D

POSH76 said...

Ini mesti peminat filem korea....kiut jer

ainnoraini said...

comeynya budak tenit tuu...
rase nk picit2 pipi dia...

Munnafendy said...

wah3 khusyuknyeeee

wida said...

mmg best sis..
kalau x gelak mmg x de perasaan org tu...
paling suka dgn monday couple

lieyalatif said...

khusyuk habis hah sis.....terus lieya google nak tgk ape kebende running man ni sis.....

Neeza.Areef said...

saphire pn khusyuk mcm paham..hehe

Rinna said...

Pernah dengar pasal rancangan nie tapi tak pernah plak nak tengok.. :) tak minat citer korea nie.. :)

ratna said...

Kena tgk gak ni game show tu....best ke sis?

Sharinginfoz said...

hmmm tak pernah tengok lagi...

Ros said...

Salam,

Kak Ros pun suka layan rancangan korea ni.....best happy ja ....

Reena said...

a'ah best sangat game show ni. Kretipkan dorang ni kan?

~ Lady ell ~ said...

ye ye je sapphire.ada subtitle ke.

sW33tdARLiNG said...

oh inilah dia cerita Running Man... ok, nanti i cari