Friday, January 13, 2012

... ole-ole ...

Sapa tak suka dapat ole-ole....mesti suka kannnn....kalo paksa2 org beli pun ok hahahaha...eh tak lah, i tak paksa...mencadangkan ajer....

Ole-ole dari Sabah nie my fwen bagi...dia nak ke sana and nak belikan souvenir FM Sabah...so i ckp ler kat dia, leh tak i tak mo FM Sabah coz i dah ada a few, tapi i nak kuih cincin *tiada unsur memaksakan kan kannn*   Bukan takat kuih cincin jer dia bagi, kopi Tenom pun dapat....lum buat pun lagi kopi tenom tu tapi dulu dah pernah minum, sedap aaa....tq tq....

Nie plak ole-ole dari my sis...dia gi Hong Kong last month...baby Faeq tu baby dia ler... 

I told her not to buy me anything, FM cukup ler...iyelah bukan senang nak simpan duit gi holiday nie, so sbb tu i tak demand apa2 pun....tapi dia tetap belikan i FMs (2 ketui plaks tu) each of us keychains, then belikan Sapphire pencil Mickey Mouse yg chomels tu and also purse 'Burberry' imitation *dia yg ckp ya* for me.  Bestnyaaaa....pencil tu kan siap ada tanda harga sbb nak tunjuk prove yg memang dibelikan di HK ok...hahahaha funny tul my sister tu...tapi pencil tu i tak bagi pun kat Sapphire...I simpan dulu...dia dah big skit nanti baru lah i bagi kat dia....sayang oooo bukan senang nak dpt pencil tu kan :)

Apa-apa pun I'm hepi hepi hepi sgt dpt the gifts...makacih to both of them... Alhamdulillah.....

24 comments:

CikPuanHaLia said...

Alhamdulillah..murah rezeki.. :)

*SiRibenMerah said...

comel je keychain tuh...

lieyalatif said...

kuih cincin tu mmg peberet lieya sis...sedap!!

wah bestnye dpt ole2 dari disneyland....pensil tu comey....unik laaaa....syg nak gune sis...harus jadi pameran heheeheheh

Neeza.Areef said...

klu sy pn x bg pencil tu dlu..smpan smpai dia tau itu sourvenir n kna simpannn..hehehe..

mEiZ SHA said...

comelnyer pensil tu..:)

adarnadzmie said...

byknya dapt ole-ole...murah rezeki...
kuih cincin tu memang sedappp..klu mkn x boleh nak berhenti...hehe

sW33tdARLiNG said...

cute pensil tuuuuu!~

eB ezrin said...

pensil tuh bestnyer

Cho Zila said...

bestkan dapat hadiah... pensilut memang kena simpan.. akakpoun buat gitu kalau benda akak sayang simpan dulu... sampai terlupa kadang2...

Ati Masrif said...

ehhh...kita pun suka sis..

ada lebih tak ..hihi~

Sharinginfoz said...

nak juga.....

ratna said...

Fuhhhh pencil tu cute giler! Nakkkk...

Dalila Hamid said...

beruntungnya... byk tu dapat

Dalila Hamid said...

beruntungnya... byk tu dapat

Kamariah Awang said...

Ma pun suka kueh cincin... sedap!

POSH76 said...

bessnyer dapat macam2 kiut lak tu...pernah makan kuih cincin tu

POSH76 said...

bessnyer dapat macam2 kiut lak tu...pernah makan kuih cincin tu

Softtouch [Hanim] said...

byknya sis dpt gifts...best2 plak tu..

kuih cincin tu sy pernha rasa..mmg sedap

eLLy said...

wahhhh your sis ade beli lebih tak pensil tu? jual kat ai ... ai likeeeeeeee

mummysyafie said...

terpikat ngan pencil tu sis..mahal nya...

Reena said...

Habislah sis, semua berebut nakkan pencil Mickey Mouse tu. Meh bagi kita simpankan meh. Hehe

zahidahwahid said...

kopi tenom memang best....comel la pensil tu..nak jugak...kekeke

kazmyra afkar said...

alamak, canteknya pensil tu.. berkenan.. sapphire, plz give kat aunty mira pensil tu..

Teratak Hami said...

Saya pun suka kuih cincin tu :-)

Amboi banyaknya ole2 dari HK ...cutelah pensel tu. Sayang kalau digunakan.