Tuesday, January 3, 2012

... durian ohhh durian ...

Durian oohhh durian ..... penutup 2011 memang puas tul i makan durian...Masa w'ouls nak balik dari kampung, w'ouls singgah ke Batu Kurau, Perak....
Nie edisi memilih durian...memang terbaek lah....pics edisi makan nan ado coz memasing sibuk melayan tekak ok....w'ouls satu famili tak makan banyak cuma 4 biji jer sbb my kids tak brapa nak layan sangat durian nie. memang betul durian Batu Kurau nie terbaeeekkk lah.....

Lepas tu 31 december 2011, malam, my bro buat Durian Feast kat rumah dia...nie lah tokey durian tu, my bro with half of the durian yg diborongnya hehehehe....
Dia borong 25 biji durian....w'ouls 3 famili seramai 15 adults settlekan 23 biji malam tu....
Memang terbaeeekkk tul lah hehehehe...What a way to sambut 2012 kan, kalori kalori kalori  lalalalalala.....takpe takpe, 2012 kita kontrol diet skiiiiitt ok :)

* baru settlekan urusan emerald masuk semula ke asrama pagi tadi..esok urusan Sapphire ke sekolah plak..me cuti lagi minggu nie.

14 comments:

sW33tdARLiNG said...

ingat dedulu masa kecik2.. masa tu durian murah lagi kot.. arwah abah memang akan beli sebakul tiapkali musim durian...

so kami anak beranak lepas makan malam, dalam kul 10 gitu buat pesta durian kat dapur... syiok...!

tapi skang hubby tak berapa gemar, zulfan pun kurang makan.. harapkan i dengan ika jer.. kalau ada zikri, tambah ler dia lagi sorang

*SiRibenMerah said...

wahhhhhh..
heavennnnn! mkn smp lebammm~ hehehehe...

Neeza.Areef said...

bestnya mkn duyann...tgh tggu duyan gugur ni..tp klu nk bli tu ada la

lieyalatif said...

ooo sis cuti yeak uruskan sekolah anak2...lieya esok ngan kamis cuti sis....

wah sis...suke care sis sambut tahun baru...kenduri durian beramai2 heheeheheh...peberet lieya nie.....lieya siap simpan n sejuk beku kan dlm peti ais, sonanti bile dah abis musim durian still boleh makan lagi bile2 teringin....

Dee said...

wah..syoknya..durian batu kurau mmg terbaik..

POSH76 said...

bessnyer makan derian..happy new year sis

kazmyra afkar said...

masih tak lepas lagi tekak nak mkan durian ni..waaaaaaaa.. cik retis tak tolong belikan baru ni..waaaaaaaaaaaa

wida said...

sedapnya...mmg kenduri durian ni sis

eB ezrin said...

sedapnyer. hu3

adarnadzmie said...

sedapnya durian batu kurau...
sekali sekala mkn durian takpe... tak payah fikir pasal diet..haha

ratna said...

Wow byknya durian...!!

Cik Wanie Ghani said...

adoilah bila tgk durian,
terus jadi mengidam,
huk hk huk.....

Eri-chan said...

pengsan!

zahidahwahid said...

wah!!! durian runtuh...kekeke... saya makan satu dua ulas je dah cukup...