Friday, January 20, 2012

... derma darah ...

Semalam ada program derma darah....
Niat tu memang nak menderma...siap bawa naik buku merah *buku derma darah tu* walopun sebenarnya dah dapat agak mesti tak lepas nya....bukan sbb ku kurus sgt hehehehe *perasan tak hengat kannn* tapi disebabkan i am still on antibiotics for my root canal treatment....and mmg betul, tak tercapai niat ku nak derma darah.....

Office i memang setiap tahun anjurkan program nie.  Hopefully next year, dpt lah i derma.....dah lama ooo tak menderma, ada jer halangannya....uols berdarah apa, uols tau tak...me berdarah AB....marilah kita menderma darah bukan dara ye lalalala......

Have a wonderful friday uols...

* kesilapan teknikal entry kuar lewat...lupa nak tekan "publish post", gi tekan "save now", jadiknya entri terperuk dlm draft huhuhuhuhu sib baik i buka gak blog i nie, tukar jer timing schedule tu  *

11 comments:

POSH76 said...

yang penting niat tu sis...suka derma darah walaupun tau risiko nanti mesti lebam and susah cari urat

miss nina said...

kak rasp takleh derma lagik, bape lama tu nak queue? saya ni memanglah tidak boleh aje..masih belum cukup beratnya :(

Cik Ecah said...

xper...niat tu InsyaAllah dapat dah pahala kan :)

eB ezrin said...

x lyk nk derma. hu3

Teratak Hami said...

rasanya saya tak pernah derma darah. Sentiasa tak lepas. Janji niat ADA :-)

Neeza.Areef said...

i lom penah derma darah..dulu penah cita2 nk derma darah skali cek darah x ckp pekat..so diorg x benarkan..

member2 yg penah derma darah said terharu bila darah tu penuh 1 beg..rasa hangat jekk darah mengalir tu..

lieyalatif said...

BAGUS SIS.....lieya dulu penah nak gi derma...berkobar2 ni...tgk member buat dulu, hah kooo...seriau tgk jarum besar tu terus kensel niat hahahaahahahaha......

ratna said...

Dari dulu teringin nak derma darah...cam ner rasanya sis...

Totie@Tomy said...

wah mulia nya ..ni dikira bersedakah jugak..

wida said...

baguslah menderma darah ni..tapi sy dr dulu tak berani. bila tengok jarum jer...terus lari.

zahidahwahid said...

esok ada derma darah..kemain lagi hari tu semangat masa daddy bagitau sebab lama dah tak derma darah, tapi frustrated tak dapat derma....
*haish, time tu jugak dia nak keluar >.<