Tuesday, January 17, 2012

... creative & funny ...

Creative & funny ....








* all pics credit to sir google *

hehehehehe....have a sunny side up  day :)

* bila hilang mood & idea utk berblogging, kita tengok gambor jer lah iye.....

13 comments:

lieyalatif said...

keh keh keh ...pagi2 entry sis buat lieya tersenyum.....comel kan tgk .....kreatif lagi inovatif le dieorg nie!!

sis camne? dah sihat ke.....

wida said...

mmg comel n kelakar..

POSH76 said...

alala comei sgt...

kazmyra afkar said...

cute.. hahaha

nurHeart said...

lepas ni kalau nak boil or pecahkan telur for sure akan tbayang2 ade hidung, mulut, mata segala ihikss.. and, kalau tetiba telur tu mjerit, nayaaaaa! pengsan on the spot erkkk

Rinna said...

Gambar2 funny gini pun leh layan gak.. hehehe.. :)

eB ezrin said...

comelnyerrrrrrrrrrr. suker3 :)

sW33tdARLiNG said...

hehehehe cute & funny!!
dear, bila gamaknya i nak pi ofis u amik ukuran ur fren tu... berapa orang gamaknya erk? i nak kena curi2 masa laa demi perniagaan ku itteww

Dee said...

hahaha..cute and creative..

*SiRibenMerah said...

hahahahaha.. gelak iyra tgk telur2 neh.. ahaksss~

Teratak Hami said...

hehehe ... bergegar perut ku ketawa !!!

wan nurul hezrina said...

kalaulah time masak dowg telur2 ada muka..isyk kesian toll

zahidahwahid said...

comel....