Friday, January 27, 2012

... baby ...

Tahniah to my colleague, Lola...dah selamat bersalin her 1st bundle of joy on the 25 January....introducing baby Adam Iman....


Comei tul laaaa...gerammm jer tengok....we went lunch hour semalam....terbabas balik lewat skit...tapi takpe, sbb big boss dah tau w'ouls gi tengok and dah dpt green lite dari dia....

I balik rumah tunjuk gambar baby nie kat Sapphire...i cakap kat dia, my fwen nak bagi baby boy nie kat w'ouls....Sapphire cakap "iissshhhh tak nak tak nak....tak yah amik baby tu tau....i kan ada...i kan baby" ... takut hilang takhta anak bongsu lah tu hahahahaha....

19 comments:

Neeza.Areef said...

mata sepettt..cute je

pndai saphire takut ye ada adik lg hehe

adarnadzmie said...

ciut sgt...suka sgt bau baby...harummm jer...hehe

mEiZ SHA said...

comelllllllll

mamyharraz said...

comelnya..rindu bau harum baby :)

Cik NuNu said...

my opismate pn ade 2 baby bru deliver..;)

POSH76 said...

me tooo suker sgt bau baby...bessnyer dapat baby...tahniah!!!

wahida said...

comelnyaaaaaaaaaa....


p/s: kelakar la sapphire tu...ekekek...

ratna said...

Ha ha ha manja la sapphire tu

Reena said...

Eee... kiutnyaaaaa sis!

Haha... tapi tak tahan dengan Saphhire punya statement lagiklah double kiut.

Softtouch [Hanim] said...

comelnya baby tu..pndai dah tgk kamera..ooo sapphire jeles yer....heeeee

zahidahwahid said...

sapphire tak nak adik? bukan biasa anak bongsu nak adik ke? kekekeke

Mrs. AJ said...

Cute baby tu sis. Akhir2 ni, Iman saya pun asyik bagitau dia tak nak ada adik. Heheheh...

wida said...

comelnya..
x sabar nak dapat baby jugak..ngee

Dee said...

hahaha..sapphire jeles..tp baby tu comel..

nurHeart said...

awwww.. bau baby sgt wangiiiiii, love it~!

*SiRibenMerah said...

hehe.. amek je kak.. biar dia mkn hati ada baby baru dlm umah.. ahahahaha~

atty's said...

kelakar je sapphire, taknak adik eh.

sW33tdARLiNG said...

wahh mmg betul2 punya muktamad sapphire tak mahu adik yaaa.. hehehehe

Munnafendy said...

alolo sepetnya mata dia......hehe sapphire takut xleh manja2 dh tu =)