Monday, January 9, 2012

... 1st day at work ...

Salam ceria di pagi isnin..... today bersiaran lewat, sori.  Today my 1st day at work utk tahun 2012 :)  tu yg mood agak ceria & hepi....
2 minggu bercuti, my mind still blur-blur skit tapi kena warm up cepat coz keje-keje ku menanti :)....BW slow and steady saya akan lakukan ya.... Nak stori pun cam lembs skit...nanti we stori lain k...take care uols and have a lovely monday....

14 comments:

POSH76 said...

happy working day sis...

eLLy said...

welcome back to your work station!
:D

lieyalatif said...

welcome back sis.....ooo sis cuti seminggu kan ari tu....hope sume okey yeak sis....biase la sis, mule2 ni mood ade lemau sikit heheehh

wahida said...

selamat tahun baru dan selamat kembali bekerja kak...

saya minggu lepas bz giler...tak dan nak BW langsung...hari ni pun bz, tapi sempat gak la BW...curik masa sikit...hehe...

CikPuanHaLia said...

Selamat bekerja sis..
Have a nice day..

*SiRibenMerah said...

happy working sis.. may Allah bless u :)

nur said...

Selamat bekerja sekuatnye..

Rinna said...

Wahh 2 minggu bercuti.. bestnyaa.. Selamat kembali bertugas..yer.. ceria2 okey.. :)

Athirah Rosli said...

gambatte ne. ikhlas kan hati niat kerana Allah ^_^

Munnafendy said...

aiii baru masuk keje?? cuti panjang nmpk =)

eB ezrin said...

me lemau :)

adarnadzmie said...

betul tu klu cuti lelama nak keja balik ya ampunnn malasnyerrrr... hehe..

zahidahwahid said...

happy working...saya monday blues hari ni >.<

wan nurul hezrina said...

selmt thun baru 2012 n slmt bekerja