Monday, January 31, 2011

... sabtu ku...

Sebekas kerepok & dvd "Beverly Hills Chihuahua 2" memang gandingan mantap :D  Nilah aktiviti melepaks  hari sabtu w'ouls...

Keluar jap gi tengok opismate bersalin.  Tahniah buat haya & hubby dengan kehadiran Akhas Jazel, baby boy uols...Punya syiok pegang2 baby sampai lupa nak snap pics :(   Lepas tu had dinner kat Burger King, 
Lepas dinner, balik rumah pack2 baju.  InsyaAllah tiada aral melintang, sampailah w'ouls ke Kuantan hari Ahad pagi.....


Kepada penduduk2 di Wilayah Persekutuan, selamat bercuti and Selamat Hari Wilayah...


Apa aktiviti uols cuti2 Hari Wilayah?

Friday, January 28, 2011

... yipppeee ...

Yipppeeee...

Next week i cuti seminggu!  Amik cuti dua hari je dpt cuti seminggu..i loikeeee..  Isnin amik cuti, selasa 1st Feb, hari wilayah, cuti le kan..then amik cuti 2nd feb, then CNY, 3 & 4.  Best tul...InsyaAllah akan ada a few autopublish entries KOT *ihiks* 
Me ke Kuantan hari Ahad sampai Selasa...lepas tu balik KL dan beristirehat di rumah je.  Sesapa yg kat Kuantan tu, nak jumpa2an leh aje... Roger2 lah ya.  Eh, eh! Tak tau no phone kan...email me at espritrasp@yahoo.com. seblum hari Ahad ya.  Cehhh macam le ramai yg nak jumpa kan hahahaha, tengok2 takde sapa yg nak jumpa :D  Doakan w'ouls to have a safe trip ya...

Neway, uols take care and have a wonderful wonderful wiken :D  

... kids will be kids ...

Sapphire nie pantang tul jumpa Patrick..asalkan kalo dia nampak suka sgt lah dia gusti dengan Patrick...Padahal dah 2 tahun gak le Patrick hidup bersama w'ouls tau, geramnya Sapphire kat Patrick tak hilang :D  Gamaknya si Patrick tu demoks, tu yg dia geram kot...tengoklah sendiri...

Cuba uols tengok nie...Kemaskan rumahku hehehehehe...

Masa nie i baru je settle vacum, mop & vacum semula rumah.  Everytime i do this, Sapphire akan request jgn diletakkan karpet dulu...dia nak 'berkemas' kejap....Normally, i biarkan dulu sampai i dah settle hal ehwal kat dapur and dia pun dah puas main, then i suruh le dia kemas balik toysnye...Toys yang tak dikemas, i cakap i akan throw so sudah pastinya dia kemas :D

So bagi i tiadalah istilah "anak perempuan ok, tak suka sepah2, kalo boys iskkkkk suka sepah2" ataupun "girls nie lembut je kan, kalo boys uishhh main kasar je" ... I have one boy and three girls...tahap keaktifan and kekreatifan mereka lebih kurang je, tiada perbezaan, malahan my son tu, agak well behave kalo nak dibandingkan dgn my girls...but, kids will be kids...Try to enjoy their time as kids coz bila anak2 dah besar, ada ketikanya kita akan riiinnnddduuu banget time2 dorang nie kecik :)

To my precious gems,"You'll alwiz be my babies"  :D

Thursday, January 27, 2011

... TT ...

Something to think & ponder upon :)
* credit to sir google *

Have a TT *Thoughtful Thursday* my fwenz...

... r&r mata ...

Tengok dlm fridge ada timun...timbullah niat di hati nie nak R&R *rest & rejuvenate* mata i cam nie...
* gambar pics google *

Tapi baru beberapa saat je i letak, Sapphire nampak and ckp, "Ibu, jangan play dgn food...tak baik, nanti Allah marah"

Amik ko ibu...apa mau ckp, karang citer pasal kecantikkan dia fenin plak kan...adehhhh Sapphire, Sapphire, potong stim aaaa :)

*  today i ada board meeting...agak bz, slow & steady i will BW ya....entries semua adalah autopublish harap maklum :D

Wednesday, January 26, 2011

... Thanks Sis Kojah ...

Wahai Sis Kojah ...ya ampon sbb bila dpt2 je gift nie, me terus diam seribu bahsa.  Sori banget......
Thanks sis for the lovely gifts, FM & notebook from Thailand :)  I loike banget :D  Akak harap website yang i bagi tu ada sedikit sebanyak tolong you...

Sis Kojah aritu nak ke Krabi so, dia tanyakan sesiapa tau tak hal ehwal pasal booking hotel nie kat sana...I gave her 2 websites.  Satu website nie memang very reliable sbb setiap trip ke Indonesia yang i dah pegi, i booking hotel online guna website nie je : http://www.agoda.com or satu lagi website nie tapi nie i lum pernah try le, http://www.hotelcombined.com.   Website nie sis Amy Sw33tdarling pernah recommendkan kat i... Dia pernah buat booking online tru tis kot.  So, if sesapa nak travel, leh le try booking online nie.  Everything jez at your fingertips je nowadays kan.....  

Nilah antara keuntungan berbloggingkan, leh tolong menolong.   Sharing is caring maaa........ 

... pose ...

Sapphire nie ada angin posing dia...kekadang jalan dengan dia, she finds something interesting dia akan request utk disnapkan pics dia...Nie antara pics direquest utk disnapkan pics nye, di hari yang sama, kat Jusco Bukit Tinggi....

Kat waterfall katanya...padahal wall tu ada air turun gitu...

Amik mood CNY...bersama bunny...

Ni plak bersama bugs bunny....

With Pooh...

And lastly with Mickey mouse....

Mostly cartoon characters lah yang dia suka posing nie....memang sesuai lah dia jadik model blog i kan :D hehehehe

Tuesday, January 25, 2011

... contest picture hitam putih


Sekadar buat renungan
Untukmu teman tersayang
Hitam putih masa depan
Sendiri yang menentukan
Hidup ini usah persiakan


Bahang karaoke lum reda lagi...nie part of lagu lama Shiela Majid...Sebenarnya i ditag oleh Sis Amy Sw33tdarling utk join contest contest picture hitam putih nie.....

Meh kita lihat syarat-syaratnya :
  1. okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni ~checked!
  2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni ~ checked!
  3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? *ayat yang simple je tau!*  kalau saya menang , saya nak beli aksesori beading utk buat beading.. 
  4. tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! ~ done
  5. tarikh tutup penyertaan : 1 Mac 2011 ~ noted!
Gambar yang dipertandingkan, gambar my precious gems le...

Sapa yang i nak tag ek...ok lah, i tag mereka2 ini ok.  Kalo yg lelain nak join, jom aaa..the more the merrier :)
  1. Hanim
  2. Hezesuze
  3. Dee
  4. Posh
  5. Syira aka sepatu hijau
Gud luck my fwenz....

... senyum ...

Hari Ahad bebaru nie, w'ouls gi jenjalan kat salah satu shopping complex nie.  Tengah berjalan, tetiba dengar sora budak dok menangis2 memanggil-manggil "Mama! Mama!".  W'ouls cakap mesti budak nie hilang ... Tak sampai beberapa minit, budak lelaki dlm linkungan 5 tahun gitu lalu depan w'ouls dok mencari2 mamanya...Betul lah sangkaan w'ouls tu...
*credit en google *

Tanpa fikir panjang, terus i kejar budak lelaki tu sambil panggil "Adik, adik sini sini kat aunty...kita gi cari Mama"  Budak tu pun terus datang dekat i...Iye lah, i risaukan takut ntah sapa2 amik kesempatan culik budak tu ke, aishhh zaman skarang dah macam2 kes.  I tanyalah dia "Dik tahu nama mama?"  Di jawabnya "Shida" I tanya lagi "Adik nama apa?" "Adam" Ok lah i pun nak le bawa ke Information Centre utk paging or something...

I jalan tuju ke Info Counter, di kiri Adam yg masih tersedu-sedu menangis, di kanan Sapphire yg macam terpingga2 gitu tak faham apa yg sedang berlaku....Tak sempat sampai ke counter tu, i dengar suara tegas seorang wanita "Adam, sini...." I toleh pandang this lady...Adam pun toleh gak le pandang tat lady...I tanya "Shida ke?"  Wanita tu buat2 tak pandang muka i, cuma cakap dengan tegasnya "Adam mai sini".... Adam pun pandang i utk dilepaskan tangannya...I tanya Adam utk kepastian "Tu mama ke?"  Dia mengangguk and i terus lepaskan tangannya...terus Adam lari ke arah mamanya and dua2 org berlalu pergi.  Sambil tu i dengar lah Mamanya marah2kan Adam...

Bukan i minta utk diucapkan terima kasih or harapkan pembalasan...At least ko senyum lah kat i kan, mahal ke senyum mu itu...Ni tak muka masam mencuka macam lah i yang nak bawa lari anaknya...Mana perginya adab ko...isk isk isk...Manusia manusia...Harap janganlah i or ahli keluarga i bersikap biadap macam tu....
* credit en google *


Senaman hari nie  : Senyum tak perlu kata apa2 hahahahaha


Monday, January 24, 2011

... heavy metal zone ...

Ya...jom jamming at di Red Box....
Lat ta li lat tam plom.....
Look into my eyes, u will find, what u mean to me.......
Kenangan yang terindah........
Perjumpaan bloggers yang sporting morting, malus tapi maussss :D  Aktiviti men'sumbang'kan lagu, satu acara santai yang merapatkan silaturrahim, antara yg dah lama kenal dgn yang baru nak kenal tapi dah terus leh ngam gitu.....

Artis-artis jemputan  model2 tak jadik yang hadir : 

Terimakasih kepada artis2 jemputan nie kerana telah meng'happening'kan event nie and kepada cik puan organiser ...makacih ya...Next dating bila?????

* Cik CT Elly, me pinjam dua tiga gambor u ya, makacih...

... the loaf ...

As salam di pagi isnin yg ceria ini.  Pagi nie i citer me dating2 dengan geng bas skolah ofis, lunch hour, jumaat lepas w'ouls ke The Loaf..  Dah lama tak gi dating2, makan2 and gossip2 dengan dorang nie.  Kat opis pun bukan leh jumpa selalu....

Mdm Financial, Mdm Teep makan salad & soup, diet le tu *ihiks*  Makacih cik teep blanja w'ouls mamam..  Lenkali nak blanja ajak i lagi ya hahahaha...Mdm Sya makan chicken chop ~ nama sebenornya vogue sampai tak ingat ~

Mdm 1 je yang makan pastri2 nie for lunch, geng diet dgn Mdm Teep...I plak makan telur dadar ~ kes tak ingat nama vogue menu nie ~  tapi macm2 ada dlm telur nie, sausage, tomato dll...sedap tapi kalo ada sos cili lagi sedap :D
Makacih for the lunch and oso for the splendid time ....

Petang nie kita stori hari sabtu i yang superb best with bloggers plak ok.  Biorleh mereka2 yg lain stori mori dolu :D....

Friday, January 21, 2011

... today ...

Today me ke-bz-an skit...nak settlekan filing...nampak dah menimbun, sebulan tak buat.  Today big boss tarak so leh le settlekan dlm keadaan tenang. 
Lunch gi kuar dgn my girlfriends...kisah lunch, lain hari lah...Tapi masa balik dari lunch, masuk ofis je, the receptionist cakap "Sis, w'ouls ada hadiah utk sis, dah letak kat meja...Tengok sis harinie serious je bekerja" ermm me pelik gak, takde apa tiba2 nak dapat pressie, dorang nie kenapa ya.....tapi bila masuk ofis ngehehehehehe i loike :D 

Ceria je tengok belon2 tu...walopun tau dorang dpt free, tapi i suka coz it make me smile, made my day...best kan *ihiks*...

What a great way nak sambut weekend kan...
Have fun and take care uols....

... hp oooo hp ...

Nokia 6680...hp i yg lama...rasanya dah 5 tahun kot i dok pulun pakai hp nie...Last 2 weeks tamatlah riwayatnya...huhuhuhu jasamu dikenang....
 * pics credit google *

Nokia N73...nie pun dah pakai 3 tahun gitu le kot...ntah le tak ingat tapi lama tul laaa i guna hp nie..still ok walopun byk kali dok buat perangai, i masih sabar menggunakannya..
* pics credit google * 

Ya, saya guna 2 hp...satu official, satu utk family & friends.  No official tu kalo i cuti, i leh off kan or kkdg i jez tinggalkan dgn my ofismate bior dorang handle callers.  Big boss i nie suka suki dia tabur no hp i kat kengkawan dia...dia siap buat template "sila call Z** at 012******1" tau...adeh sbb tu i ada 2 hp...bukan sbb ngada2 ya, terpaksa...

Now bila guna 1 hp, rasa leceh coz nak tak nak i kenalah guna no hp yg official tu, nanti big bos tepon tak dpt, naya gak kan.  So bila cuti, ada le callers yg official dok tepon & big boss pun buat2 lupa i cuti gitu.  Spoil cuti je kan...No hp yg 017 tu dah almost 3 minggu gak le tak berfungsi..  So, if ada sesapa dok try call i guna no 017 tu ya amponnnnn ya..

Nak beli hp baru tapi rasa cam bazir je sbb duit tu macam2 leh buat kan...dah tu i am sooooo undecided nak beli hp apa... i mmg tak suka touch screen sbb i nie kasar orgnya, mau cepat rosak..kegunaan paling penting hp nie hanyalah utk call, sms and kkdg nak amik pics tu je.  Keputusan memang akan beli hp, bila & hp apa, lum decide..
* pics credit google *

Think, think, think.  Hp ooooo hp, any suggestions uols?

Wednesday, January 19, 2011

... world map ...

Ok tak video upload i?  Successful?  Ingat2 lupa caranya :D  Masa nie, a few weeks after beli i world map utk Sapphire.  Tu sora garau cam katak puru tu i le ....

video

Sapphire suka dgn map nie, agaknya sbb kalerful kot kan..  Walopun kkdg tersasar tempatnya tapi ok gak lah kan :) Macam Malaysia tu, dia tau kat mana tapi ntah naper mesti dia nak tunjuk gak kat tengah2 laut tu.  Ni kiranya baik gak dia jawab banyak soklan i.. Slalunya kalo dia dah nampak i amik video, sori le dia nak jawab..mulalah dia buat macam-macam pe'el :D  K lah tak yah citer panjang2...enjoy the show ngehehehehe 

Kepada mereka yg berbangsa India...Selamat Menyambut Thaipusam...


Seronoknya esok cuti :)

... stop! stop! ...

Semalam i tengah dok lipat baju tetiba Sapphire cakap "Stop! Stop! Wait! Wait! ibu wait, jangan lipat!"  Masa tu, i baru je nak lipat baju dia yang ini....
Terkejut gak le i...but i stopped...i tengok Sapphire beriya2 mencari something kat tempat buku-buku dia...then she bawakan buku "Finding Nemo" nie kat i....
I pun asked her "Why? nak read book ke?  After ibu habis lipat baju, kita salin pyjamas then kita read book ok?"
Her answer was "Tak lah ibu.  See Daddy Nemo pigi(pergi) Sydney, Austalia (australia).  Dia cari Nemo... nie Sydney Bridge, nie Popera(opera) House.  Sama dengan baju i, same kan ibu kan"  hehehehehe ghupanya dia nak tunjuk the Opera House & Sydney Bridge tu je hahahahaha bikin suspen je ....Sapphire, Sapphire....

Tuesday, January 18, 2011

... aktiviti JJCM ...

Last weekend Emerald balik rumah *yeah*  Sememangnya rules asrama dia mewajibkan students balik rumah setiap 2 minggu...memang i loike le gitukan :)  So tingin banget dia nak ke Secret Recipe, macam setahun tak makan plak tingin tingin nie...Tapi sebagai seorang ibu, permintaan especially bab makan2 nie haruslah ditunaikan....
Aqua had chicken burger ~ ntah apa nama~, Agate makan spageti, Emerald makan lasagne, i ordered nasi goreng thai supposedly nak share dgn Sapphire tapi pedas yg amat, so ordered for Sapphire Kids meal yg ada mini burgers tu, dia share makan dgn Jojo, teddy bear dia hehehee...SH makan gak tapi tak tau nama menunye plus his dish yg last sampai...so i tak sempat nak snap.  Sebenarnya bukan tak sempat, sbbnya  i   dok layan nasi goreng i yg super pedas tu ngehehehe...

What can i say, food kat SR nie so far sedap...then syukur haritu plak tak ramai orang so servisnye mantops le...tapi i tak try kek chocolate lava tu *betulke namanya* i makan durian cheese cake, sedap sehingga menjilat garfu :D  Nie je lah aktivi JJCM w'ouls last wiken....

Monday, January 17, 2011

... pisang keju special ...

Syukur alhamdulillah rezki ku hari nie...Thanx saudara A, thx sbb tingat gak kat akak mu yg kuat mengusik kamu ni....I dapat ole-ole dari Bandung, pisang keju special mirasa..Yummylicious.

Dapat-dapat, tanpa segan silu terus buka & ngap, lepas kempunan hahahaha...Tapi makan satu je, lepas tu simpan utk bawa balik bagi famili plak.....Tetiba terasa cam nak berhoye-hoye ke Bandung ngehehehe..

* Kepada teman-teman ku yang berprihatin ke atas Sapphire, terima kasih diucapkan.  Jasamu dikenang :)

... kesedihanku ...

As salam my dear friends...Dah monday, dah start keje kan...here's a lil' positive note skit to get u tru the week...
* credit mr google *
hehehehe :)  ok kan.....

Ok ok nie ada stori pasal kesedihanku...Nak tau apa jadik?  Hari khamis minggu lepas, after ofis.  Seperti biasa, bila i almost nak sampai ke rumah babysitter, normally i will call, cakap i nak sampai, so that babysitter leh siap kan barang2 Sapphire.  So, bila i call her she said yang Sapphire baru bangun tidor and tak sempat dia nak mandikan Sapphire..i tak kisah le...Sampai2 je kat rumah babysitter, i nampak le Sapphire yang tired and muka baru bangun tidor dia...I sampai je dekat Sapphire, dia hulur jari dia and showed me this....

Tak ke i terkejut tengok.  I tak trima apa-apa call dari sesiapa to inform any incident...Tak ke hangin & sedih i tengok...I asked Sapphire what happened..."Kat dalam car Cikgu Zaiton, kena door" katanya...Tanya babysitter, katanya, sebaik saja Sapphire tiba from nursery, dia mengantuk and tak sempat nak salin baju or minum milk, dia dah tertido, so tak sempat nak belek2 Sapphire, and oso Cikgu Zaiton tu tak cakap apa2...tapi khamis tu Sapphire sampai lewat dari biasa 10 minit gitu...

I telefon tadika, spoke to the teachers, dorang confirmed takde apa2 jadik kat tadika and infact, jari Sapphire today was fine coz the teacher kena wash their hands to make sure bersih coz today ada arts and craft...

Then i telefon Cikgu Zaiton, the person yang drive her to and fro dari rumah babysitter & school.  She said, memang Sapphire ada tunjuk jari dia saying sakit & kena pintu but she said Sapphire tak nangis and jari2 dia pun tak luka!!!! So, she said, nothing happened lah...Aduhhhh tak ke sakit hati i  dengar.... tak apologize or anything pun bila i said her jari dah jadik blue black... Stori cut short, now i nak cari a different transport for Sapphire tapi for the time being dia still naik the same transport la...arrrrgghhhh!!! sedih tul bila rasa i am helpless to do anything...takat suruh the teacher amik extra precaution je laaa tapi hati i dah memang geram betul with that teacher so she sooooo irresponsible!

Lucky, bawa Sapphire clinic, nothing's broken, and tak perlu cabut kuku plus it will go off dalam sebulan dua nie...hopefully no permanent damage le...Kesian Sapphire.  Tak sanggup nak bayangkan betapa sakitnya dia masa tu and nobody to console her...i pernah kena jari tersepit pintu and ya rabbi sakitnya ....

Hopefully, no more mishaps le lepas nie jadik kat Sapphire...i hanyalah boleh berdoa je lah...

Friday, January 14, 2011

... relax ...

Uols...take care, have fun, enjoy....

... kelupaan ...

Dah nak masuk setengah abad bulan Januari, baru nak teringat ada nie...
Cantikkan gambar dia tu, cam 3D gitu....sebenarnya nie adalah table calendar 2011....from Vietnam with love. 
Last year December ke November gitu, SH ke Vietnam, antara ole-ole dibeli for me is this table calendar...I simpan sampai terlupa...Hari nie dok kemas2 kat ofis sambil membebel tak de table calendar yg cantik tetiba leh tingat calendar nie....sori laling, me kelupaan. Thanx again for this lovely calendar...At last ada gak table calendar yg cantik di atas meja ku :)

Thursday, January 13, 2011

... 1st GA by Hezesuze ...

Me telah di tag by Sis Dee untuk GA nie.  Mana tau tuah kan, dpt kasut baru yg lawa nie :)

Uols kalo tak ditag oleh i tapi nak join, boleh aja, simple and easy je syarat-syaratnya...

1. Haruslah menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com dan juga follower penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com .
2.  Haruslah buat satu entry pasal GA  nie...
3.  Letakkan BANNER di sidebar uols dan link kan semula ke entrynya...
4.  Tag 2 rakan uols but the more the merrier. 
~   So Sis Amy, Sis Hanim , dan Sis Elly jom join..
5.  Akhir sekali, jangan lupa tinggalkan komen di sini & juga email uols.. 
6.  Perhatian :  undian akan dibuat melalui random.org...

Sap sap soi je kan...Jom pakat ramai-ramai join sebelum tarikh akhir 17 Januari 2011.....

... hoki baby ...

Gambar kejadian semasa cuti sekolah bebaru nie....one of the fav game utk dimain bersama, hoki baby....

Kalo gi main kat tempat permainan gini, semuanya duit duit duit kan, i make sure i tak spend more than RM10.  Kejam kan ngehehehe tapi rasa cam rugi spend banyak-banyak on rides yg sama je, cuma mungkin rides dia tu lagu lain2, bertukar wajah; aeroplane le, bus le, horse le...tapi fungsi dia ngokngekngokngek sama je :)  Sapphire memang suka naik rides tu, sib baik dia dah tau ibunya won't spend so much on it so, takat naik 3 rides the maximum, then dia stop le, main benda lain..

'Hoki Baby' nie confirm akan dimain beramai-ramai, take turn la..Sapphire lawan ibu or the sisters or the brother :) Sapphire tak kisah pun menang or kalah, as long as leh main and best of all, game 'hoki baby' nie keeps us all hepi :)

* alasan sebenar-benarnya, been busy...semalam tak sempat buat entri untuk autopublish, tak sempat reply komen & tak sempat BW...semuanya akan 'diqada' secepat mungkin, harap maaf :)

Tuesday, January 11, 2011

... simple but fun activity ...

After majlis 2 in 1 tu....ikut this hepi girl yang dah puas lari2, tengok aktiviti seterusnya....
What is she watching....

Tempat kejadian, Litar Kereta Kawalan Jauh, Tasik Titiwangsa....

Layannnnnnnnn :)  next aktiviti, horse backriding *ihiks* yoyo ooo je bunyinya ....
Sebenarnya, dah lewat nie, nak naik yang carriage dah close..yang tinggal kuda nie je...tu pun sbb caretaker dia sesaja layan w'ouls nie...patut dah tutup dah...thanks ya, dapat le sapphire merasa naik kuda 5 round...satu round RM1...

Tu je ler aktiviti w'ouls last wiken....lepas tu, balik rumah, rilek2, malam layan AJL25 plak.  How i love the weekends able to have some simple but fun activity with my family.....

... majlis 2 in 1 ...

Hari nie antara tarikh yang cantik kan...11.1.11.  Ada apa2 kejadian special tak? ;)

Ni stori on Sunday, aktiviti agak pack.  After a short visit ke emerald *again*, w'ouls ke majlis birthday anak kawan SH.  Rupanya-rupanya ada majlis 2 in 1, dia celebrate  birthday anaknya on same day togeder dengan  wedding adik iparnya.  Tak cakap awal-awal, w'ouls jez bawa hadiah for the birthday girl.  Untuk pengantin tu, w'ouls hulur duit je le....Pakaian w'ouls pun sempoi, berjeans bagai...sib baik yang tinggal time tu, jez famili members dorang coz majlis weddingnya dari kul 11 sampai 3 ptg, then 3- 5 sambung majlis birthday gegril tu plak.

Nie plak aksi si Sapphire sedang bersusah payahnya cuba tiup belon hahahahaha...

Lepas nie ada aktiviti sambungan...petang karang i stori ya...