Tuesday, December 20, 2011

... Ruth Sahanaya - 25th Anniversary Concert ...

Hari Sabtu lepas, i gi tengok Ruth Sahanaya - 25th Anniversary Concert..

My famili semua kena tinggal but i went with my sisters, the Pelangi...walopun tak cukup korum tapi kira ok lah gak, dapat me melepaskan rindu kat dorang....dah lama tak join aktiviti dorang-dorang nie....kot-kot ada yg masih lum kenal,  AyumieIyraNorDee, yours truly and last but not least  Elly.

Gambar atas nie tak clear...so i tambah gambar nie....cilok dari sis Iyra, kalo dia cilok dari tempat lain i donu hehehehe....sharing is caring kan sis ;) gambar nie ada skali Cik Nunu.  Posing sebelum w'ouls masuk tengok konsert...

Ada lagi dua tiga bloggers yang i jumpa...tapi tu laaa i tak snap pics dgn dorang, maybe kat blog or FB dorang ada, sis Ayu bergambar dgn artis korea  Sis Nor  kira halal lah iye sis :)

and also bro Jamar dan juga tunangnya Cik Nunu, bro i cilok gambar u iye, harap dihalalkan...

Ruth sang a few songs...yg mana w'ouls tau, w'ouls nyanyi sama-sama, yg mana w'ouls tak tau, w'ouls sama ada bedal buat lirik sendiri tak pun, w'ouls sembang-sembang....Dato' Khatijah Ibrahim, artis jemputan Ruth and i tell you, she can still sing beautifully....terus happening jer konsert tu tapi sayang, she only sang 2, 3 lagu jer...

Tapi ada retis yg lagi hebat tau w'ouls jumpa......see siap berinterview bagai lalalalala

Dorang cakap i nie Tokan Tiket tapi ni lah Tokan Tiken yg sebenar-benarnya hehehehe....
We had a fun nite and insyaAllah kalo ada rezki lagi, kita berjumpa lagi ya....

* gambar2 ada yg dicilok dari FB & blogs kengkawan ...harap dihalalkan....

15 comments:

atty's said...

dah lama kita tak jumpa ye sis..

POSH76 said...

mmg happening bessnyer korang....

Zana Nordin said...

wah sis
meriah tengok tiket
sure bestkan dengar live suara ruth tu

Teratak Hami said...

Wah sure best dengar Ruth menyanyi secara live ..jeles I

eLLy said...

Yeszaaaa... memang enjoy tengok Kathy punye performance kan


In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

Rinna said...

Seronoknyaa uols..dpt gi tgk konsert ramai2 meriahkan.. :)

sW33tdARLiNG said...

by the time i received ur sms, i cant decide blh pergi ke tak.. pastu terus i terlupa nak reply... rasa rugi betul!!~

*SiRibenMerah said...

thanks akak..
next time kita ngedate lagi yek..

*saya pon br update je entry neh*

eB ezrin said...

bacer kat blog riben merah tadi. i lioke :)

akuzle ayu said...

SY HALALKAN.. CAPS KASI LEBIH NAMPAK BUKAN MARAH...HIHIHIH... MMG BIASANYER KALO JUMPA SESAPA N SY SNAP GAMBO DEPA, SY AKAN MINTAK FB DEPA SUPAYA SENANG DEPA TAG DIRI SENDIRI NNTI. JUGA MENGHALALKAN AKTIVITI CILOK-MENCILOK INI. KIRA CILOK HALAL LAH...HHIHIHIIH...OHO, IYRA EH TOKAN SOBONA AE... NAK G TENGGSS2 KAT BELIAU GAKS...

JMR said...

had fun with uolss...performance ruht pon terbaik...

NUNU EERA said...

salam kak.. kite ni pemalu orgnye.. nex time kite chat2 lgi ye.. ;)

really enjoy da konsert walaupun ade 3 lgu je yg leh nyanyi sma2.. huhu..

Kamariah Awang said...

Alahai seronok betul nampaknya... Dalam ramai2 tu ada 2 orang yang ma kenal betul dan pernah bertemumuka. Dee dan Ayu.

zahidahwahid said...

bestnya...tak sabar nak tunggu gathering weekend ni... >.< http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4523/

Eri-chan said...

tuan token tu chomel