Friday, December 9, 2011

... redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah ...

Today i had a few errands yg perlu disettlekan for my big boss.  Since dia memang tak masuk ofis, so amik peluang aaaa mengular skit...Kul 11.30 keluar ofis, settlekan kerja-kerja dulu & mengular pun time lunch break ya sbb lunch break i setiap jumaat adalah lama dari 12.15 - 2.45....lamakannnnn....i mengular buat apa....jeng jeng jeng....layan OMBAK RINDU yeah yeah....

Pergi dengan 3 org ofismate i yg lain...masing-masing pun baeek nya buat arrangement utk settlekan kerja-kerja luar pejabat today, planning kena baik ya hahahhaha....Sayangnya, w'ouls masuk lewat skit so terlepas ler dalam 20 minit gitu.....gi tgk kat MBO Ampang coz dah agak dah mesti kat situ tak ramai orang nya and true byk gak ler seat kosong.....

Well, tak yah buat review dah kan sbb uols pun dah tau brapa banyak kutipan citer nie dapat dlm beberapa hari jer....andddd sangat jatuh hati dgn WATAK Aaron Aziz....

Sapa yang lum gi tengok, sila lah pegi tengok...memang best citer dia and jangan lupa bawa tisu....

" REDHA ITU IKHLAS, PASRAH ITU MENYERAH "

Have a pleasant weekend uols :)

9 comments:

*SiRibenMerah said...

oooooooooo..
neh penyebab dating lunch kita gagal.. hahahaha..

takpe..
redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah..

comel pon comel lah... *part nama kucing*

Pepel BoNda AmaNi said...

menci taw....lum tengok lagi.....sapa nak temankan ai nie....

Dalila Hamid said...

bestnya g tgok wayang....;)

Rinna said...

Amboi sempat lagik yer gi tgk OR bestnya.. :)

ratna said...

Hmmm...saya tunggu kuar kat internet je lorrr

wida said...

bestnya...
tp rugilah sis terlepas 20 minit pertama tu

ch@ said...

baca novelnya pun meleleh air mata.

Softtouch [Hanim] said...

xtgk lagi...InsyaAllah nk tgk kamis ni.....xsabarnya...

zahidahwahid said...

tak tengok lagi....tak tahu kenapa tak ada perasaan nak tengok...
*buat-buat tak tahu ye kak....hantu korea mana layan cerita lain... >.<