Monday, December 26, 2011

... Penang ...

Bestnya berada di Penang...Sesapa yg lum pernah ke Penang, ini Penang Bridge iye, adik beradik dgn Tower Bridge, sepupu dgn San Francisco Bridge hehehehe...



* pics credit google *

Lama tul tak balik kampung, last skali balik masa.....isk memang tak ingat...rasanya dah berbulan-bulan sudaaaaa... harus cari nasi kandar nie....

* pics credit google *

Best best best.....uols buat apa hari nie ?

* entri autopublish

7 comments:

Cik Wanie Ghani said...

bestnya kan dpt blk kg,

*perjalanan jauh x kurasa,
kerna hati ku melonjak sama,
ingin bertemu sanak-saudara*

eh eh sempat nyanyi plak,
hihihi

cikpia said...

nak balik kl jangan lupa roger! lepak sesama kat ipoh lu..... he he......

Teratak Hami said...

Saya teringin nak pergi Penang naik keretapi. Walaupun keretapi tak sampai ke Penang. Lepas tu pinjam kereta kakak ipar. Tapi tak sempat coz kakak ipar dah pindah selangor :(

ch@ said...

kita pergi naik jambatan ni, uiii gayatla. mcm2 terbayang dek fikiran. balik naik feri, pun sama. mcm2 terbayang dek fikiran. eheh!

adarnadzmie said...

syokkan klu mai penang... makanan pun best... nasi kandaqnya... char kuew teuwnya... jeruknya... dan mcm2 lagi la... hehe

Softtouch [Hanim] said...

sy suka penang..wpun tiap kali raya balik penang ttp xpuas nk round2 n makan2 kat sana

zahidahwahid said...

dah pergi penang last year, tapppppppppppppppiiiii tak makan pun nasi kandar... >.<