Thursday, December 22, 2011

... nsk ...

Mesti uols dah tau dan dah pergi pun ke NSK nie....i nie sungguh jakun ok, sebab bebaru nie je tau wujudnya pasaraya NSK nie....So, 1st pegi *2 atau 3 minggu sudah kot* rasa macam ok lah barangan dia...terus buat kad ahli *RM10* je...

Dengan kad nie uols boleh dpt extra diskaun on certain items...items nye bertukar-tukar...uols kenalah aware bila tengok kat harga barangan tu...dia akan tulis lebih kurang "Harga ahli NSK" gitu lah kot.. tapi tak semua barang/jenama yg ada kat situ but the price is slightly cheaper...Ada gak a few jenama yang i tak pernah dengar ada kat situ cth cam spray ridsect/shieldtox tu kan...yg nie brand Family Cik :)  uols pernah dengar tak, i tak pernah..Apa yang tak lengkap disini, i beli ler kat Tesco or Carrefour.....


NSK ada a few cawangan but the one that i went to is kat Selayang nama glamernya NSK Trade City..  Yang nie kalau tak silap i, operates 24 hours...iyelah kan dia dekat dengan pasar borong...Ada gak kat Kuchai Lama and satu dekat Wangsa Maju....yang lain i tak sure kat mana....

Uols prefer shopping kat mana?


14 comments:

*SiRibenMerah said...

kedai runcit naina mohamad.. hahaha.. mcm2 ada...paling murah harga rempah2 dia.. hiksss~

lieyalatif said...

wah siap ade kak yeak sis...tu le skrang ni mydin tu pun ade kad....ish skrang ni mane2 ade kad kan sis....nak kumpul point laaa....mcm2 skrang nie...bagus gak kan sis....

rATu kEBaYA said...

NSK takder kat klang ni lagi.. jadinya prefer ke tesco.. sebab mudah nak capai barang.

maya amir said...

ok..confirm i tak penah dgr sbb kat jb tadek lagik.. tapi bagus ade ni, kite boleh buat byk pilihan & compare harga:)

wida said...

kat KL mcm2 pasaraya ada..
kat trgnu ni ada giant & mydin jer..hiks

Cik Ecah said...

NSK mak ecah suker beno soping brg basah kat situ...haha..
mula2 buka memang murah..tp sknr lenih kurang jer dgn pasaraya laen..
selalu g kat kuchai lama..
tp ecah xpernah ikut pun huahuahua ;p

eB ezrin said...

area Kl jerk la yer?

ch@ said...

selalu kat giant. carefour agak mahal sikit, tesco biasanya stock selalu habis :D nanti nak cuba cari kedai 1 malaysia :)

POSH76 said...

Sis I suka soping JJ sbb nak kumpul point....giler point la katakan hehe

Kancilbiru said...

oh first time dgr..selalu pegi giant ngan tesco jer..

Dalila Hamid said...

first time dengar ni.....

Softtouch [Hanim] said...

biasa soping kat giant kalu brg dapur...tp org cp nsk brgnya murah...

kelass ada kad lg sis..giant pun xde kad mcm nie

Rinna said...

Pernah dengar nama jer NSK tak pernah pergi lagik.. hehehe.. mungkin one day kena terjah gak laa.. :)

zahidahwahid said...

first time dengar nama NSK..ngeh ngeh...saya shopping ikut harga barang murah, maksudnya ada banyak kedailah...hehehe....