Thursday, December 15, 2011

... muslimah ...

Sekali pandang macam takde apa-apa yang pelik kan....cuma abaikan suasana yg tak kemas tu ya......


Tapi see.....

Dah 3 hari i puas mencari tudung pink tu....tu tudung Sapphire utk ke kelas...Bila tanya kat dia ada main tak tudung pink tu...dengan konfiden dia jawab..."Yes" bila tanya mana dia letak..."Errmmmm *konon berfikir* tak ingat lah" iskkkk....rupa-rupanya Tigger dah pakai.  Agaknya, bila masa Tigger jadik muslimah nie ye hehehehehe...

19 comments:

Sharinginfoz said...

bagustoys ni siap bertudung le pula

nurHeart said...

hehehheeee.. :D

"cakkkk!!" - kata Tigger ;B

sW33tdARLiNG said...

hahahaha agaknya dia pun lupa dia dah kasi tigger pinjam... kekekeke

maya amir said...

hahahah...so cute:D

wahida said...

kehkeh...lawak la sapphire ni...

teringin sgt nak jumpa dia kak...

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahaha hari tue amani pakaikan tudung maktok dia kat bear....

wida said...

keh keh...
tiger dah tukar jd muslimah lah pulak.

eB ezrin said...

tp anak2 kiter mmg peluper la kan? hu3

POSH76 said...

pandailak mr tiger bertudung yer...tomeila

adarnadzmie said...

comel sgt tiger pakai tudung...hehe

lily lotus said...

hahaha kelakarlah sis!

GreenJade said...

hahaha ada2 aje sapphire ni. cute lah tiger tu.tiger pompuan ke laki tu sis hahaha

zahidahwahid said...

adoi!! ada je kerja sapphire...
tag for you http://msantz.blogspot.com/2011/12/super-hot-giveaway-by-azfarah-and-katie.html

Eri-chan said...

haha cute..tigger tu betina ke? jantan la...

Dee said...

sapphire ni..ada je idea lawak dia kan..

*SiRibenMerah said...

bertuahhhhh la anak....hehehe

Softtouch [Hanim] said...

hahahahhahaa.....very the muslimah tigger tu...

akuzle ayu said...

duh3... geli usus....miahahahhahaha

Teratak Hami said...

alhamdulillah, tiger dah bertobat ..hehe