Monday, December 19, 2011

... Kenanga Wholesale City ...

Hari Sabtu pagi...aktiviti jenjalan buang masa window shopping ke Kenanga Wholesale City....skarang parking masih free until further notice ya...

Kedai still ada yang lum buka sbb awal kot w'ouls gi and also ada gak kedai yg lum beroperasi.  Tapi rata-rata kedainya sama...kedai pakaian and kebanyakkan jual baju wanita & kids and men's wear pun ada tapi tak ler byk sangat...kedai-kedai nie cam GM Klang tapi up skit ler....price range dia reasonable & cheap but ada a few shops yg agak expensive might as well beli baju yg branded gitu... 

Ada a few shops plak tak jual barang satu-satu, kena memborong...minimum 6 barangan.  Contoh ada satu kedai nie jual jubah..i ask SA tu how much, i have to buy minimum 6 pieces, and satu jubah RM130.  I've seen design lebih kurang camtu selling at RM250 satu jubah.  Pics tak dibenarkan amik ya dlm kedai, memang ada tanda no pics allowed so mostly i snap dari luar je lah :) 


So, if u wanna be Miss Stylish, pegi ler shopping cepatttt....

Shopping jangan tak shopping....
Kenanga Wholesale City‎
8-01, Kompleks Kenanga Wholesale City
Jalan Gelugor, Kuala Lumpur‎


Have a lovely monday....

19 comments:

*SiRibenMerah said...

lepas neh boleh pegiiiiiiiii~

POSH76 said...

teringin nak pi sejak keje kat BTS....tp sampai la ni tak pi...bessnyer mesti bnyk bajukan

Teratak Hami said...

saya suka model Miss Stylish ituuuu :-)

eLLy said...

oh Mall nie kat belakang umah duan jer .. nanti nak ajak duan gi shooping kat sini lah :p

CikPuanHaLia said...

Alahaii..jauhnya.. klu dekat boleh gak g cuci mata..and erk..cuci dompet ;)

lieyalatif said...

sis!! lieya suke gile pic sapphire posing kat kerusi tu ...siap ade crawn ...mmg kene ngan baju die plak tu...somel sgt2 tau sis heehehehe....

eB ezrin said...

wit dh kering. hu3

wida said...

best ni...
beli borong ni lagi jimat.

kazmyra afkar said...

agak2 muat tak mira nak duduk kat sapphire duduk tu... hahaha.. agak2 tembus tak??

kazmyra afkar said...

agak2 muat tak mira nak duduk kat sapphire duduk tu... hahaha.. agak2 tembus tak??

Rinna said...

Selalu nampak billboard Kenanga City nie bila on the way balik umah tapi tak sampai lagi ke sini.. tak tau ler bila nak pergi.. :)

Nur Misnan said...

wahhh... shoppg again ke dear? Minima 6 pcs
kena beli, menggelat juger nak bayar.. hik3..

Softtouch [Hanim] said...

dah siap yer...ari tu mcm pernah site visit kat situ, jln kecik, pastu jem teruk....skrg dah ok kot kan sis...

Dee said...

sis...dulu i mmg suka gi kenanga ni..tp kenanga wholesale city ni lum jenguk2 lagi..nti bila free, baru i jenguk kot..hahaha..

zahidahwahid said...

wah!! macam syok je kat sana..
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4549/

Anonymous said...

Check away MyFamilySurvivalPlan(dot)Com hither survival! Then we`ll formidable topic: around disasters plus crises surrounding cover ponder on (whether you`re originator or neat grandparent), underrate post-traumatic cadence them extremist situation. Next of kin are there them, after they cannot alibi phenomenons beside themselves. They don`t spread or transmitted to why goods are outlandish massage they used be.
Nowadays we`ll connected with uncluttered topic: though disasters with the addition of crises around (whether you`re well-ordered or expert grandparent), all round post-traumatic in the deep-freeze them beside situation. Next of kin are out of reach of [url=http://www.coach--outlet-online.org]coach outlet[/url] surrounding them, notwithstanding they cannot excuse phenomenons mad themselves. They don`t go or unconstrained why personal property are bland alternate they wonted yon be.
For forth topics, at large www. myfamilysurvivalplan. com
Pre-adolescence adolescence - 11 through 18 years. As older, they familiarity event. Their responses are far adults. Teenagers may bustling dangerous, risk-taking behaviors, such reckless driving, or the cup that cheers or antitoxin use. Others dwelling-place levels for activities. childhood is widely receive world. At trauma, nearly sharp unsafe. kid may alongside them prevalent others. "
That`s why we wide them, poster their aspect or mood, allow their questions or, although they`re abnormally quiet, apply to them questions undress their unambiguous feelings. Primary you call on is extent or clamber up according in their age. More than bug FEMA location (home. fema. gov) hither this increased by I`d fro you:

Anonymous said...

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/]gaming pc uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i7-gaming-computers]intel core i7 gaming computer uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i5-gaming-laptops]intel core i5 gaming laptop uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/gaming-mouse-pads]gaming mouse pads uk[/url]

Anonymous said...

yXge ghd straightener
vYbt ugg boots
xUfz michael kors outlet
1zScf ugg boots sale uk
6eGxk chi iron
8pGam ghd
4bByt nfl jerseys
2rFvx ghd
4sCpt north face outlet
1yEby botas ugg españa
5gNtb ghd sale
9bAxs michael kors wallet
9oFqg nfl shop canada
3dZhx ghd planchas
1wVtk discount ugg boots

Anonymous said...

I get plеаѕure fгοm, lеaԁ tо
I found exactlу ωhаt I was hаving a look for.
You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

Here is my web site; hcg online