Friday, December 30, 2011

... jersey bola & new year ...

Dah lama terniat nak membeli jersey bola team Malaysia for my kids....at last dapat gak...cuma my son jer masa membeli tu tak der for him...
* pics di bukit larut ~ maxwell hill ~, taiping *

Yang nie jersey murah pasar malam jer...RM10 sehelai...free size sbb tu yg for Aqua takde size ...dia bersize besar punya... nanti lah nak tengok kat Al-Ikhsan tu...tengah sale kan...leh rembat for them nanti kalo ada diskaun besar punya :) ...

Pada mereka2 yang akan start bercuti seminggu nanti *iyelah anak naik skool kan* selamat bercuti dan selamat menguruskan hal ehwal anak-anak..Me cuti seminggu next week ~ yabedabeduuuu ~ Dan pada mereka yg tak bercuti..selamat berkerja pada the new year...

* pics credit google *

Semoga segala impian 2011 mu dah tercapai... kalo lum tercapai, carry forward & kejar to settlekan lah iye hehehehe....  Selamat Menyambut Tahun Baru and semoga tahun baru ini akan  lebih bermakna buat kita semua...


5 comments:

mEiZ SHA said...

selamat tahun baru mummyyyyyyyyy..:)
naek bukit larut ye??jelesssssssssssssssssssss...;D

lily lotus said...

dah besar anak dara u sis, boleh jadi kawan dah

Dalila Hamid said...

selamat tahun baru!!....

wida said...

saphhire paling bergaya..lentik!

Eri-chan said...

sapphire model terbaik!