Friday, December 23, 2011

... cuti lamaaaaaa ....

Hari nie i start bercuti...cuti lamaaaaaa tapi see my balance leave...banyakkkk lagi, 26 hari lum termasuk  2012 nye leave sebanyak 30 hari.......

Tak ke mana-mana pun maybe akan balik kampung wiken nie sekejap then the rest jez gonna rileks-rileks jer kat rumah.  Dah lama me tak bercuti, memang needed this break so much....Blog nie pun mungkin akan bercuti kecuali kalo i sempat & rajin nak buat a few autopublish lah kannnn....  Aktiviti BW pun mungkin akan tergendala sebentar :)

So, uols, selamat bekerja and enjoy your looong wiken nie nanti :)  Sehingga kita ketemu lagi, take care ya...

13 comments:

Teratak Hami said...

Selamat Bercuti. Bagusnya kalau balance cuti tu boleh tukar kepada RM.

adarnadzmie said...

syoknya dpt bercuti... akak dah amik cuti dah... kena kerja la sampai thn depan...hehe

Rinna said...

Wow byknya cuti.. bestnyaa dpt berehat2 kan.. so selamat bercuti..yer.. :)

Ati Masrif said...

banyaknya cutiii...

selamat bercuti!

masa bercuti ati dah habis :)

Dalila Hamid said...

byknya balance cuti... utk keja gov... slamt bercuti

wahida said...

byknya cuti akak!! sumpah saya jeles...
cuti saya dah habes tau..huhu...


enjoy ur holiday kak!!

GreenJade said...

euwww waaaahhh kalu lah balance cuti2 sis tu dpt diberi pd saya...

bahgia nye rasa hati ku hek hek hek

hepi holiday sis.hv safe journey :)

GreenJade said...

euwww waaaahhh kalu lah balance cuti2 sis tu dpt diberi pd saya...

bahgia nye rasa hati ku hek hek hek

hepi holiday sis.hv safe journey :)

chichi said...

selamat bercuti..

CikPuanHaLia said...

Bestnyer sissss... nak mintak 3 ari boleh takk? huhuhuhu

Btw: Selamat bercuti sis..rehat cukup2 sebalum masuk ofis tahun depan (cam lama sgt bunyinya..hehe)

Cik Sibuk said...

Syoknya banyak annual leave..

Kompeni ape ni bagi sampai 30 hari? Saya pon nak keje situ lah..heheee

NUNU EERA said...

seronoknye cuti lama2.. sy carry forward je cuti.. syg cuti pny pasal..hehe..

zahidahwahid said...

wah!! sangat jeleznya....selamat bercuti....enjoy ur holiday sis...