Tuesday, December 20, 2011

... Ct Elly's 4th Blog Anniversary GA ...

Baruuuu ingat nak ngelak tetiba terkena bulleye gak...ada nota yg kecik2 cili padi tiny weeny sgt tapi very the pentings yg mewajibkan saya join ini GA...sapa punya....Cik Puan Elly tersayang nye GA sempena 4 tahun dia berblogging....


Ok Beb, i looovee your blog and you of coz ... your entries are simply simple, short, sweet, funny, straight from the heart and to the point.. and your blog layout pun sempoi...

Hurrrmmmmm 4 entri mu yg i suka ........

Salam To All
your 1st entri sbb dgn adanya your 1st entry u've created a blog and akhirnya kita ketemu.....

Pelangi Itu Indah - Edisi Mari Menyanyi
sbb memang kelakar your captions nie...

Aksi Nakal Cik Mat
sbb korang berdua memang loving kapel, everytime tgk gambar2 nie makes me smile seeing the love between the two of you....

Picnic di Putrajaya
sbb masa nie suasana rasa tenang and also sronoks dpt lepaks2, sembang2, gelak2 & makan2 very santai gitu kan...

tapi  sebenarnya susah nak pilih 4 nie tau coz byk bebenor entri you yg i suka baca....

OK now nak kena tag 4 org errrk, so i tak masukkan geng pelangi lah ek coz dorang dah wajib buat....

1)  Lady Ell
2)  Posh
3)  Lieya
4)  Zana

Hope uols dapat join lah this GA.....So, settle ya sis...Happy 4th Blogversary sis and keep up the wonderful blogging...

8 comments:

POSH76 said...

alamek tetiba nama I ada...apa nak bubuh ni....takper sis I akan cuba menjointkan diri yer..thx sis..

eLLy said...

yuhuuuuu ... thanks laling :p
Thanks coz sudi join *RelaPaksa*

akuzle ayu said...

ahah! nasib baek sy bukan ahli 'geng pelangi' n sis rasp tak tag sy...ahahahahaha...laaarriikkssss!!!

Dalila Hamid said...

good luck dear!!

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah.., dengan berblogging dapat menjalin silaturrahim dan mengeratkan lagi silaturrahim... Terima kasih mendoakan ma yang dah selamat sampai ke Singapura. Jumaat ni ke KL pulak...

Kamariah Awang said...

Sori.. maksud mengeratkan persahabatan....

sW33tdARLiNG said...

adehhh rasanya kena buat gak ni tapi tak sompek lagiii

zahidahwahid said...

good luck sis...
tag for you http://msantz.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html