Tuesday, December 27, 2011

... cari logiknya ...

Cer tengok kete putih nie....nak tau apa yg peliknya....


Ianya dipark kat tengah-tengah jalan tu.  Padahal, parking space kiri kanan masih ada....Macam tak percaya kan...tengok lah skali lagi....nie pics lepas sejam i kat area tu...

Still maintain parking kat situ...tak leh i nak cari logiknya kenapa di park nye kete tu kat tengah2 dunia gitu.... uols agak-agak sebabnya apa?

17 comments:

CikPuanHaLia said...

Org mcm ni mmg jenis pentingkan diri sis. Elok dibako jer..

ch@ said...

agaknya dia minta keretanya dilanggar. tu pasalla dia letak kereta kt tgh2 tu.

Teratak Hami said...

kereta tu sedang berbakti sebagai divider jalan :(

sisdee said...

mgkin mabuk kot..my ex bos pnah mabuk park kete kat tgh2 jalan huhuhuhu..

cikpia said...

kat manjung benda tu is normal..... kami panggil MEMANJANGKAN DIVIDER. polis pun tak kisah, tak penah kena saman pun....... (sayapun dok buat gak)

tapi since benda tu dah normal, so pengguna lain dah berhati2, dah tak kisah.

eLLy said...

tuan kete nie tak tahan nak terkucil kot :p

POSH76 said...

mmg phelik..suka2 hati jer nak park tang mana

lieyalatif said...

hahaahahahah....asal boleh je yeak sis die parking camtu...adoi laaa...betul2 menyusahkan org ramai!

adarnadzmie said...

apa punya org tu kan... parking ikut suka hati jer... mana la polis trafik saman jer la...hehe

*SiRibenMerah said...

akak, skang ramai cuti.. agaknya kalo x cuti mmg penuh kat situ org wat park kete kot.. maybe tuh memang port dia slalu.. hehehehe...

x pon kete dia bateri kong...

eB ezrin said...

ms dier park penoh x?

wahida said...

kelakar dgn komen teratak hami tu...hehe...

Dalila Hamid said...

sllu jmpa keta park camtu... main letak suka hati skali org lgr lari camna tu?..

sW33tdARLiNG said...

mcm kat umah i kot.. parkingtgh malam, keter semua penuh lagi.. bila dah tghari, orang semua dah angkut alih keter, dia duk membuuta lagi.. tu yg jadinya kereta tu sebatang kara kat tgh2 jalan kot

Softtouch [Hanim] said...

sbb dia nk jd divider kot sis....kete tu xpelik owner dia yg pelik!

Kamariah Awang said...

Driver tak prihatin, kot...

zahidahwahid said...

adoi!! macam2 la...hehehe