Wednesday, December 28, 2011

... calendar 2012 ...

1st table calender 2011 dah dapat dari SH *ada org bagi dia* Rezki i yeah!

Now nak beli my Management diary jer lagi....Next week dah new year kan...how time flies :)

14 comments:

POSH76 said...

santeklaaa tapi tetap suka kalendar kuda

cikpia said...

alamak!! dah nak new year!! lupa..... diary baru lum beli!!!!

Ati Masrif said...

cepat masa berlalukan
banyak lg yg tak tercapai :)

Eri-chan said...

kalendar meja. hurm i dapat 4 dah. sudah sedekah. kalendar kuda cina tu pun ada..hehehe

kalau management diary tu selalu sebulan je tulis..lepas tu...tak tulis2 dah..huhu

Dalila Hamid said...

adeh.. cepatnya masa berlalu... nk masuk 2012 dah..

wida said...

cepat je nak masuk tahun baru kan sis..

Joy said...

lom dapat table calender yg best...

sW33tdARLiNG said...

masih menanti table calendar 2012... kalau ada lebih, pas2 laa kat sini erk

wahida said...

sekejap je kan kak dah nak masuk tahun baru...hadiah akak pun saya tak bagi lagi neh...adoi la...

*SiRibenMerah said...

kak, bukan 2011, 2012 laaaaaaa....
awal2 da salah~

CikPuanHaLia said...

Yeay..dh dapat jugak. 2 lagi..dr prudential n dari dominos ;)

Softtouch [Hanim] said...

sy xdpt kalenda lg sis...nk minta company lah...

sy pun suka kalendar kuda tu...senang bila nk refer

Kamariah Awang said...

Selamat Tahun Baru 2012, Rasp...
Cantik kalender tuuu...

zahidahwahid said...

saya pun dah dapat calendar 2012...healty fruit...hehehe