Wednesday, December 14, 2011

... berganti sudah ...

Bila di ofis i nak dengar lagu watch movie masa lunch break, i tak leh buka kuat-kuat cam other division sbb tak sesuai kat area i nie...so harus ada headphone....tapi disebabkan headphone i dah rosak, so kesepianlah  i seketika .... tapi yeah...berganti sudah headphone i semalam....

Yang lama grey tu...di ganti dengan yg white & pink...best best......ala beli yg cap ayam nye murah jer...RM15 kat carrefour....

Today, tak sempat BW...ada audit 5S...me AJK audit nie....so probly petang or mlm nanti i audit umah u k hehehehe....take care!

16 comments:

wida said...

cap ayam pon..mahal jugak tu sis.lawa..kaler pink lagi!

POSH76 said...

wajib ada....nice kaler!!!

Mamamya said...

x kisah le cap apa pun yg penting blh guna n cantik! huhuuu.. selamat m'audit yer...

Teratak Hami said...

Saya memang wajib ada earphone time kerja dulu.

Auditor jgn kedekut markah ye :-)

lieyalatif said...

pink!! comey sis....

so lepas ni leh le layan citer dgn aman damai heheehehh

mama iris said...

saya 2,2 ada....headfon ada, speaker ada...time boss xde, pasang speaker...hhehehhee

Pepel BoNda AmaNi said...

pc ai kat opis..adalah pc pekak n bisu...huuhuhuhuhuhu..xda speaker..menci...

eB ezrin said...

comel plk sepaker tuh yer. :)

adarnadzmie said...

cantik headfon ni... fesen baru kot... saya guna yg stail lama punya... sakit telinga..hehe

sW33tdARLiNG said...

meriah kaler finkkkk.. cantikkk

Munnafendy said...

aloooo sama la kite kak! ai pun baru bli earphone color putih =)

nurHeart said...

suka itu kaler, suweeeettt~! but then x reti pakai yg bulat gitu sumbat ke telinga, normally pakai yg biasa (mcm yg itam tu) or yg ala2 dj tu hehehehe :D

Eri-chan said...

sound kat desktop kita kat opis pun didiamkan. sudah takde bunyi2 pun selama bekerja bertahun2 ni...dah tak reti nak dgr lagu2 ni...

*SiRibenMerah said...

helo2.. roger2...
helllooooooooooooo..

x de jawapan pon..


sedihh~
ehhh laaa.. earphone laa.. igt mic td...
ngeeeeee~

Softtouch [Hanim] said...

suka kalernya..pink pink....yelah kalu xdgr lagu mcm sunyi plak kan sis..

zahidahwahid said...

kitaorang kat office ni melalak je pasang lagu...tapi kalau boss ada automatik semua senyap....hehehehe